Fotbal judetean

Liga a VI-a, etapa a 18-a: „Sateliții” Cermeiului și Lipovei nu glumesc: Au ajuns pe locuri promovabile, situație ceva mai clară în Seria B!





Seria A

Victoria Zăbrani II – Viitorul Pereg  2-5

Gloria LT Cermei II – Podgoria Șiria  3-1

R. Sandu, Brîndușe (foto), Berari / Tulac

Crișul Chișineu-Criș II – Olimpia Bujac  4-6

Real Horia – Citizens  6-2

Athletico Vinga – Sporting Șagu  2-1

Șoimii Lipova II – Mureșana Mândruloc  2-1

Bier 2 / Stavilă

Clasament

Etapa (26-27 mai): Bujac – Cermei, Șiria – Lipova, Pereg – Vinga, Mândruloc – Zăbrani, Crișul – Horia, Șagu – Citizens.


Seria B

Spicul Olari – Național Sintea Mare  3-1

Speranța Chier – AS Hălmagiu  3-2

Voința Zărand – Progresul Dieci  7-1

FC Sântana 2016 – Național Sebiș II  5-1

Viitorul Caporal Alexa – Villa Gurba  1-6

CS Șicula. – Frontiera Pilu  1-6

Clasament

Etapa (26-27 mai): Sebiș – Zărand, Sintea Mare – Chier, Dieci – Pilu, Olari – Șicula, Hălmagiu – Caporal Alexa, Gurba – Sântana.









26 comentarii

  1. Cum sa glumească când vin meci de meci cu jumătate de lot de divizia C. Ar trebui ca cei de la Vinga și Pereg sau Sagu sa nici nu se mai prezinte la partidele cu ei? A ajuns de toată jena liga a 6-a. Alo, AJF. Va place? Și va mai mirați ca nu se mai înscrie nici o echipa noua în competiție. Iar pe Șiria ii țin în brate arbitrii, ca altfel nu mai câștiga cu nimeni și daca nu erau privilegiați, erau sub Horia in clasament. De ce sa nu dam cartile pe fata? Credeți ca mai merge ca pe vremea comuniștilor? Ce faceți la ședințele alea? Nu știți ce probleme și anomalii sunt în fotbalul județean? Dacă vreți vi le zic eu, pe episoade. Tchuss.

    0
    0
    1. rolul echipelor satelit este de a creste jucatori tineri si a roda jucatori de la prima echipa care acolo joaca mai putin … altfel, de ce sa aiba echipa satelit? doar crișul II din liga a șasea nu are legătură cu echipa din liga 4 …

      0
      0
      1. … dar nu de a roda şi jucători titulari de liga a III-a în liga a VI-a! Sau, asta ţi se pare corect?

        0
        0
        1. sunt doar cativa jucatori pe lista comuna, nu oricine de la prima echipa poate juca la a doua … nu exista titulari la prima echipa …

          0
          0
          1. Sunt mulţi jucători titulari (sau care au fost în lotul primei echipe, cu o etapă înainte), ce joacă şi în liga a VI-a. Şi ăştia fac diferenţa, hai să nu o luăm cotită! Din păcate, regulamentul le dă dreptul. Iar preşedinţii de cluburi tac mâlc, acceptând aceste regulamente ce îi dezavantajează! Numai la meciurile noastre îţi pot da destule exemple în ultimii ani…

            0
            0
    2. M-am uitat pe statistica la Ajf iar la meciul de duminica la Lipova au jucat 5 copii de 2000, 1 de 2001, 2 de 2002, 4 de 99, 1 de 98 si 2 mai in varsta unul nascut in 88 portar si Bier care are 36 de ani . Au cea mai scazuta medie de varsta din liga 6 seria A 20 ani si 10 luni . Vinga are media de varsta 21,3 , Sagul 23,3. E greu sa ti pasul cu ei cand ai media de 29,3 ani sau 35,4 sau 34 sau 32.1 etc . Plus ca orice echipa care face cat de cat o data sau de doua ori pe saptamana un pic de miscare deja joaca altceva. Cel mai bun exemplu Horia care joaca frumos si se vede relatia de joc dintre jucatori .

      0
      0
      1. Pai, doar n-o juca Lipova cu jucători de 35 de ani în divizia C. Ar fi culmea! Statistica nu înseamnă nimic. Realitatea e alta.

        0
        0
    3. Dacă știți așa de multe de ce nu le spuneți ,dar de ce nu spuneți nimic de victoria cu 5-1 a Peregului la Bujac!!!!!Meciul ,,pe bune,, Horia-Mandruloc……1-2…….etc

      0
      0
      1. Vorbeam de echipele satelit acuma. Ce contează Horia cu Mândruloc sau Pereg cu Bujac? Sau la ce te referi? La blaturi??

        0
        0
          1. Șiria e satelitul ajfului. Mi-a șoptit o pasarica despre faptul ca Șiria e musai sa între prin orice mijloace.

            0
            0
      2. Cei cu Horia -Mandruloc !? Ptr noi o fost cea mai mare dezamăgire sa pierdem cu ei ….Noi avem tot timpul obiectiv clasarea peste Mandruloc. ..asa ca suspiciuni ….stai flexat sa nu faci întindere

        0
        0
  2. Rolul echipelor satelit este sa rodeze fotbaliști din liga a treia în promoție, sa se distreze cu alde Citizens și Horia. Uită-te mai bine și pe formația Crișului și vei vedea dacă au sau nu jucători din prima garnitura.

    0
    0
    1. da, asa este, au si cei de la criș, nu aveau anul trecut, jucau cei de la nadab in locul lor … pai de aia si promoveaza cu satelitii, ca sa jaoce in onoare, un campionat mai bunicel un pic … cu cat joaca mai sus, satelit ajuta mai mult prima echipa, nu?
      a trebuit sa inceapa cu satelitii din liga 6 …

      0
      0
  3. Exista o listă de 15 jucători de la echipa din eșalonul superior care nu au drept de joc la satelit .In rest poate juca orice jucător al clubului care nu e trecut pe lista

    0
    0
    1. Mă leși cu lista aia. Is curios de câte ori s-a schimbat ca să fie bine, ca nu fie rău. Doamne ajuta ca din sezonul următor sa se înscrie doar Zabrani 2, Lipova 2, Criș 2, Lunca Teuz 2, și atunci sa joace între ele. Cu toate ca veniți voi, ajful, cu cupa străzilor, cartierelor, satelor, catunelor, sa nu va mai bage nimeni în seama activitățile. Sa jucați 4 tururi și 4 retururi cu satelite. Și peste un an iar vin sa comentez, și o sa ma luați iar de urechi ca de ce is nesimțit.

      0
      0
  4. Stimate domn Joni,se pare că ști multe ….nu vorbiți cu ,,păsărică,,care vă informează să îmi de-a niste rezultate la pariuri………Poate,poate!

    0
    0
    1. Domnul meu, din 1990 pana în prezent (cel puțin), urmăresc fotbalul județean. Dacă ar fi să scriu o carte despre ce principii domneau la ajf de-a lungul timpului, mi-ar fi interzisa. Asa ca, ma limitez in a ma comenta uneori, fără a fi însă cârcotaș.

      0
      0
      1. Eu ți-aș cumpăra cartea! Nimeni nu are voie să interzică apariția unei cărți, doar că dă pe față „matrapazlâcuri” organizatorice și… morale. Dacă se încadrează în limitele Constituției, o carte este publicabilă. Bani să ai să o tipărești!

        0
        0
  5. Am vrea sa citim mai multe materiale despre meciurile din onoare și promoție, ca aceste doua ligi sunt neglijate atit pe site cât și în ziarele locale. Era cineva în urma cu ceva timp ce scria despre cei de la Beliu. Era interesant și inedit. Păcat ca nu se scrie mai mult, ar avea farmec.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button