Fotbal judetean

Obiectiv atins în campionat pentru „rossonerii” lui Cuedan: Șoimii Șimand – Unirea Sântana 0-5





A venit și ziua în care Unirea Sântana e sigură de locul secund în ediția 2017-2018 a Ligii a 4-a la fotbal. Atâta timp cât a avut în față o formație a Crișului costruită din capul locului cu obiectivul declarat al promovării, formația  în roșu și negru obține rezultatul maxim în campionat. Apoi, mai are și varianta câștigării Cupei, însă înainte de toate trebuie să ajungă în finală.

Cât despre meciul de la Șimand prea multe nu sunt de spus. „Șoimii” nu s-au bazat pe mai mult de jumătate din echipa de bază de la începutul returului, respectiv Engelhardt, Balogh, Deloreanu, Petrila, Mașnița sau Ujoc, condiții în care nu putea emite prea multe pretenții. De altfel, i-a folosit și pe teren pe toți portarii din lot și poate au regretul ratării lui Ruska (cap peste din corner) la scorul de 0-0. În rest, a fost un monolog al Unirii Sântana care a înșirat golurile după cum urmează:

0-1 (min. 21): Prică a fost lăsat liber în careu  și l-a executat din stânga pe Vasii

0-2 (min. 35): Politic a centrat de pe dreapta și Capătă a marcat cu capul

0-3 (min. 37): Capătă a înscris din nou după o centrare din bandă, de data aceasta de la Prică

0-4 (min 62): Avrămuțiu a desfăcut defensiva gazdelor cu o pasă filtrantă, Ginghină i-a luat fața lui Stejar și a înscris în poarta goală

0-5 (min. 72): Martin a scăpat pe zonă centrală, a fixat fundașul și a trimis în dreapta fundașului

Victoria o duce pe Unirea la 6 puncte în fața echipei din Zăbrani, care mai are de stat o etapă, așa că locul secund nu mai poate fi pierdut cu două runde înainte de final. „Partida a curs într-un singur sens și ne-am făcut-o ușoară cu cele trei goluri din prima repriză. Apoi, scorul final vorbește de la sine. Echipa a avut multă poftă de joc și nu pot să nu remarc că pe lângă Olteanu, Marc sau Politic, juniori din propria pepinieră, au mai apărut azi pe teren Neag și Andriese, aflați la debutul în Liga 4-a. Apoi pe bancă am mai avut un portar de 2002, Denis Vincze, în care ne punem mari speranțe în viitor. Ne bucurăm de acest loc 2, care era maxim ce se putea obține în acest an în campionat, dacă ținem cont de forța celor din Criș. Până la urmă, nu a fost un sezon deloc simplu, căci ne-am schimbat antrenorul din ultimii șase ani, pe Dinu Donca, cu Dan Cuedan, care s-a dovedit o alegere inspirată, atâta timp cât a dus echipa de pe locul 4 până pe locul 2. Mai rămâne de văzut ce facem și în Cupă, câștigarea trofeului ar fi cu adevărat cireașa de pe tort”, a menționat Cătălin Puia, managerul Sântanei.

Formații:

Șimand: Vasii (46 Stejar) – Cătană, Balint, Ruska, Bota (48 Țigan) – Ujog, Poșta – Mărcuș, Vasile, Berar – Ghergar (46 Vîrzob).

Sântana: Csurka – Politic, Bodea, Peia, Istin – Olteanu (72 Neag), D. Marc (84 Andriese) –  Ginghină (63 Martin), Avrămuțiu, Prică (71 Ghiță) – Capătă.

Arbitri: Cristian Coroban – Sebastian Pantea, Denis Calnacov.  

Observatori AJF: Dan Ologeanu, Andras Mako.

3 comentarii

  1. Dan Cuedan de Plai!Ce mai discutam?Bravo Dane!Multi antrenorasi de maidan ar trebui sa invete de la tine munca de jos!La UTA manta de ploaie ai fost !Pe Pancota lui Piros i-ai format,pe VI-FE,idem!
    Iata ca acum si pe Santana!Ce-i al tau este pus deoparte!
    Se aude in gol,sau vei prelua Cermei?Ca asa se cam aude….Adevarat grait?
    Daca este adevarat,doar felicitari!
    Sifoniada!Pensionarii si-au dat foc la valiza!
    Ha,ha,ha!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button