UTA Arad

Popa termină sezonul la cârma UTA-ei, dar rămâne nemulțumit de unii jucători: „Poate e și lipsă de valoare”





Din motive personale, Ionuț Popa nu a putut onora cu prezența conferința de presă săptămânală a UTA-ei, prilejuită de apropierea ultimului meci oficial pe teren propriu al stagiunii. Arădenii vor da piept sâmbătă, la „matineu”, cu Dacia Unirea Brăila, iar „Mister” își va conduce echipa de pe margine, cum – de fapt – o va face și în Trivale în ultima rundă.

Cel care a confirmat totul a fost Cristi Păcurar. „Nea’ Popică m-a rugat să transmit tuturor că nu se pune problema să plece de la club înainte de încheierea sezonului. S-a înțeles și cu conducerea clubului asupra acestui fapt, alte discuții nu-și mai au rostul acum. În ceea ce privește obiectivul, suntem mulțumiți cu toții că am scăpat echipa de la retrogradare, dar mai puțin mulțumiți de ultimele prestații. Lipsa de formă a sportivă se prelungește la unii jucători, iar atunci ne întrebăm dacă, poate, nu e și lipsă de valoare. Repet, doar la unii și din punct de vedere al calităților tehnice. Alte nemulțumiri se leagă și de faptul că nu jucăm la Arad. Lucrările decurg greu la <<Motorul>>, cât despre inaugurarea de marți seara de la stadionul Mare nu știm mare lucru, căci am avut un meci amical la Șiria, în care am urmărit mai multe aspecte”, a precizat „secundul” lui Popa.

Revenind la forma și, poate, chiar atitudinea unor fotbaliști ai „Bătrânei Doamne”, Păcurar a adăugat: „Chiar dacă numim Liga 2-a profesionistă, mulți dintre jucători au un „eu” al lor care nu îi încadrează în această categorie. Adică, prin ceea ce fac la meciuri și antrenamente demonstrează alte lucruri, asupra cărora noi, antrenorii, le atragem mereu atenția. Nu o spunem public ce vorbim cu ei, le transmitem tot în vestiar sau prin discuții particulare cu ei. Cert este că ne-am fi așteptat de la jucătorii noștri ca, pe un fond relaxant, de antrenamente plăcute, fără presiunea obiectivului ce a fost demult îndeplinit, să joace fotbal. Sunt și motive obiective pentru care lucrurile nu sunt așa cum ne-am dori noi, deși la UTA e o situație specială. Când îmbraci tricoul acestei echipe, știind că reprezinți un club atât de titrat, ar trebui să dai tot ce ai mai bun în tine. După cum am spus, forma sportivă a unora lasă de dorit, sau cel puțin așa stăteau lucrurile până în această săptămână. Jucătorii mai au la dispoziție două meciuri, cel cu Brăila și cu FC Argeș, să demonstreze că fața lor e cu totul alta, iar apoi vom trage concluziile și vom lua și unele decizii”.

Spunând acestea, Cristi Păcurar a ținut să precizeze că meciul cu Dacia Unirea Brăila va fi abordat cu cel mai bun „unsprezece” de UTA, minus portarul Roberto Bodea, care – în sfârșit – are parte de pauza pe care trebuia să o ia încă de acum trei săptămâni din pricina problemelor medicale de la genunchi. Totodată, Victor Prună e suspendat după cartonașul roșu primit ieri, cu ocazia eșecului echipei „satelit” (2-4) la Săvârșin, în cadrul etapei a 28-a a Ligii a 4-a Arad.

 









18 comentarii

  1. Echipa( jucatori, antrenori etc. ) nu stie prea multe despre ,,inaugurarea” de marti. Echipa, de la primul pana la ultimul om, ar fi trebuit sa fie marti acolo. Tocmai atunci a trebuit planificat amicalul lu’ peste.? Ati vrut sa nu suparati Faraonul?

    0
    0
  2. Planurile pentru campionatul viitor sunt sa ramana Popa si sa faca echipa pentru promovare .(din actuala echipa ar urma sa mai ramana maxim 5 jucatori )Surpiza este cooptarea lui Marius Stan care ar urma sa aduca sponsori din Belgia , plus jucatori .Sponsorii ar urma sa contribuie cu aproximativ 6-7 sute de mii de euro . Acuma traind in Romania viitorul in orice domeniu e normal incert ! Vom trai si vom vedea .

    0
    0
    1. 6-700000 euro in total?Astia ar fi sponsori viabili?Pai si Florin Manea promitea mai mult!
      Sau raman maxim 5 jucatori si cu aceasta avere cumperi inca 19?
      Nu suna rau…………!Ci foarte rau!
      Hai sa-ti spun eu:planurile din pacate nu exista inca faptic!Doar niste idei si tatonari…
      Un pic de adevar ai totusi ca se vorbeste din nou despre Marius Stan,dar doar printre noi,ghibitii!Telefonul fara fir…

      0
      0
      1. Intr-o discutie sa zic”privata,, cu un amic Popa a lansat varianta spusa de mine . De aici in colo …….o fi sau n-o fi , da ce am spus e real !

        0
        0
          1. Deca e veche inseamna ca exista ca ipoteza de lucru , asadar nu e fake news…….

            0
            0
  3. Sper ca din sezonul viitor sa nu mai fie atatea probleme si sa vine cineva la club cu bani sa faca treaba. BAFTA

    0
    0
  4. HAIDE UTA, ULTIMA IMPRESIE CONTEZA MULT ! POATE LA ANUL VA FI SIGUR MAI BINE SI dl falcuta va face sa se termine stadionul si ATUNCI SA VEDETI AFLUENTA SI EMULATIE DE PUBLIC! Eu unul imi fac abonament pe viata la echipa pe care o iubesc mult de mic copil! HAIDE UTA,CAMPIOANA PROVINCIEI!

    0
    0
  5. Noi toti am vrea sa vina cineva cu 6-7 milioane de euro dar pe langa bani de la primarie, 6-700.000 de euro ar fi foarte bine avand in vedere ca in momentul de fata nu este nici o alta perspectiva. Dar deocamdata vorbim vorbe.

    0
    0
  6. Am văzut la știri că marele Faraon ar fi tentat să candideze la europarlamentare….promit să-l votez cu două mâine, numai să-l văd plecat.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button