UTA Arad

Apărarea, o problemă veche la UTA: „Sperăm să nu fie lipsă de valoare”. „Roș-albii” au folosit 14 fundași și 5 portari în actualul campionat





Echipa fanion a Aradului ocupă locul 10 în clasamentul ligii secunde cu două etape înainte de concluzia sezonului. Pe teren, arădenii nu au mai făcut puncte de pe 5 mai, atunci când au și ajuns pe plus cu golaverajul după foarte mult timp.

Apoi, au urcat două eșecuri cu același scor: 2-3, la Oradea, cu Luceafărul și la Șiria, cu Ripensia. Sunt 6 goluri luate împotriva unor formații mai slab clasate decât „roș-albii”, care au a 9-a defensivă a campionatului. „Din punctul meu de vedere, apărarea a fost o problemă în acest sezon încă din prima etapă. Cu toate că nu s-a dat gol la Târgoviște. S-au schimbat nenumărați jucători în apărare pe vremea tuturor antrenorilor care au condus-o pe UTA în acest an, dar nu s-a ajuns niciodată la un echilibru, așa cum ni l-am fi dorit noi. Pe de altă parte, trebuie să ne amintim că am avut și destule probleme cu accidentările sau suspendările în acest compartiment. În fine, continuăm să luăm și acum destule goluri, problemele nu s-au rezolvat. Sperăm să nu fie lipsă de valoare la unii, care – însă – mai pot scoate acest lucru din calcul cu prestațiile lor din ultimele două etape”, a punctat Cristian Păcurar, antrenorul secund al „Bătrânei Doamne”.

Ca și statistică, să spunem că UTA a folosit nu mai puțin de 14 fundași în meciurile oficiale ale acestui sezon și anume: Adili, Polgar, R. Iuga, D. Lazăr, Dan, Manea, Scutaru, Ciucă, Filaret, Burlă, Asani, Dinculescu, Roșca, Markovic, având în spate 5 portari: Grahovac, Barna, Mureșan, Svedkauskas și Bodea. Tănase, Prună sau Sorato au bifat și ei puține minute ca și apărători.









2 comentarii

  1. Da, domnul Păcurar ai dreptate doar ca pana acum erau de vina Antrenorii ca nu lucrează cu fundașii, acum e lipsa de valoare…a Jucătorilor bineînțeles!!!

    0
    0
  2. @Lucian,comentariul,primul, cu „antrenori”si „jucatori” scris cu majuscule,nu este al meu!
    Multumesc pentru intelegere!Nici macar nu eram acasa la ora postarii!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button