UTA Academie

Cupa României – atrăgătoare pentru UTA! Juniorii joacă pentru al treilea an consecutiv cu trofeul pe masă: „Un alt meci cu Viitorul!”





Pentru a treia oară consecutiv, UTA e în ultimul act al Cupei României din Liga Elitelor. Sâmbătă dimineață, „roș-albii” sunt față în față cu Viitorul Constanța. Generația lui Sandu Gaica și Adi Ungur luptă pentru trofeu pe terenul din Buftea al Centrului Tehnic FRF. Conducerea clubului arădean a făcut un efort și i-a trimis pe finaliști cu avionul la București în această dimineață. Probabil, va absenta din nou Andrei Merian, care nu s-a antrenat la capacitate maximă nici în această săptămână

Trupa U17 a roș-albilor a ajuns în ultimul act fără să primească gol: 5-0 cu ACS Poli Timișoara (șaisprezecimi), 9-0 cu Drobeta Turnu Severin (optimi), 3-0 cu CS U Craiova (sferturi), 6-0 și 5-0 cu Ardealul Cluj (semifinale)! „Am mers fără sincope, cu meciuri câștigate categoric. Ne cunoaștem deja între noi, e a treia întâlnire cu Viitorul în două săptămâni. Ne dorim să câștigăm, va fi cu totul alt meci față de semifinala campionatului!”, transmite Adi Ungur, aflat, la rându-i, în fața celei de-a treia finale. „În primul an am câștigat trofeul, anul trecut am pierdut la lovituri de departajare. Dacă mergem cronologic, acum ar fi rândul unei noi victorii!”, mai spune fostul atacant al UTA-ei în Liga 1 pentru uta-arad.ro.

UTA – Viitorul Constanța începe la ora 11:00. Comisia Centrală a Arbitrilor a ales o brigadă bucureșteană: Horia Mladinovici – Andrei Constantinescu, Vlad Bârleanu. Al patrulea oficial e Vasile Buzea, iar notele vor fi date de observatorul Ion Olteanu.

Confruntare va fi transmisă în direct pe pagina de Facebook a Federației Române de Fotbal și canalul de YouTube FRF TV.

FOTO: UTA Media Design









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button