UTA Arad

Ionuț Popa, reprofilat copilot pentru Mihai Leu: „După primele 30 de secunde am vrut să oprească maşina şi să mă lase acolo, pe traseu”





Ionuţ Popa nu a participat la conferinţa de presă de joi a UTA-ei înaintea meciului din acest weekend cu Dacia Unirea Brăila. Experimentatul antrenor a fost preocupat cu altceva. A avut de învăţat. Astăzi, tehnicianul interimar al Campioanei Provinciei a avut o experienţă pe care nu a mai trăit-o în cei 65 de ani ai săi. A fost unul dintre invitaţii speciali ai Raliului Aradului KIA şi a făcut pe copilotul pentru câteva ture pentru Mihai Leu.

Fostul boxer Mihai Leu i-a pregătit tehnicianului utist un combinezon special, i-a dat jos şapca inscripţionată cu Real Madrid, i-a pus casca de pilot, iar de la ora 10 cei doi au parcurs apoi traseul de shakedown de la Cheşinţ. La întoarcere, Popa a recunoscut că a avut mari emoţii la început, însă Leu l-a completat şi a spus că antrenorul arădean s-a descurcat excelent.

„Este pentru prima dată când m-am urcat într-o maşină de raliu. Mie îmi e frică de viteză, iar cu avionul nu mai merg de ani buni. După primele 30 de secunde am vrut să îi spun lui Mihai să oprească maşina şi să mă lase acolo, pe traseu. Dar, apoi, m-am obişnuit şi pot să spun că am avut parte de o experienţă de neuitat. Mihai este un adevărat profesionist”, a povestit Ionuţ Popa, care nu s-a putut abţine că comenteze şi despre situaţia clubului UTA: „În acest moment, situaţia este de incertitudine. Dacă nu se pune în aplicare un plan de redresare, ca să ne putem lupta la promovare, anul viitor ne va fi foarte greu. Avem numai copii în echipă şi riscăm să mergem spre Liga a 3-a”.

„Ionuţ Popa s-a descurcat excelent ca şi copilot. Vreau să cred că s-a simţit foarte bine cu mine în maşină şi sunt încântat că l-am avut invitat la Raliul Aradului KIA 2018″, a spus şi Mihai Leu.

Raliul Aradului KIA 2018 a debutat vineri dimineaţa, pe traseul de shakedown de la Cheşinţ, iar festivitatea de premiere va avea loc sâmbătă seara, 26 mai 2018, de la ora 21:30.

Programul complet al Raliului Aradului KIA 2018 poate fi văzut AICI.









Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button