Gloria LT Cermei

Cermeiul nu a avut nicio șansă în „fieful” campioanei, dar: „Am terminat sezonul în obiectiv și am ajutat echipa fanion a Aradului!”





Conform așteptărilor, Șirineasa nu a avut milă de cermeiani cu ocazia meciului ce i-a consființit promovarea în eșalonul secund. De fapt, emoțiile trupei lui Dulca s-au risipit încă de joi, când Comisia de Recurs a anunțat-o că nu va fi nici măcar depunctată în cazul „speței” juniorilor sesizată de Școlar Reșița și de însuși secretarul FRF.

Oricum, formația din Valea Jiului a încheiat în forță sezonul, cu un 6-0 contra celor de la Lunca Teuz Cermei și 9 puncte în fața vicecampioanei din Valea Domanlui. „Deși diferența de scor e exagerată, fiindcă am avut și noi trei-patru ocazii importante, iar primul lor penalty nu a prea fost, trebuie să-i felicităm pe cei de la Șirineasa. A meritat să promoveze în fața Reșiței și a altor echipe ce și-au mai dorit acest lucru. Din păcate, azi, am avut și câteva absențe importante ce și-au apus amprenta în special pe evoluția defensivă a echipei noastre”, a comentat Petre Bulza eșecul usturător din județul Hunedoara.

Altfel, președintele grupării „alb-roșii” consideră onorabilă clasarea finală. „În primul rând, am mai spus-o cu alte ocazii, orice meci disputat de Cermei în Liga 3-a e o performanță în sinea ei. Apoi, am terminat sezonul în obiectiv, adică pe unul din locurile 1-10, dar ceea ce considerăm și mai important a fost faptul că am ajutat echipa fanion a Aradului. Credem că fotbaliștii care au plecat de la noi în iarnă (n.a. portarul Bodea și decarul Buia) s-au dovedit decisivi în salvarea echipei de la retrogradare. În plus, am rodat câțiva junori ai UTA-ei în Liga 3-a, așa că pe undeva am merita niște mulțumiri din partea utiștilor. Pe de altă parte, am comis și noi niște greșeli în iarnă pe care ni le asumăm. Atât în pregătire, cât și în alegerea unor fotbaliști care nu s-au pliat pe filozofia noastră, nu au intrat cu adevărat în vestiarul nostru. Oricum, povestea Cermeiului în Liga 3-a continuă, domnul primar Vesa și toți cei care au fost lângă noi manifestându-și dorința de a continua cel puțin la același nivel cu finanțarea”, a adăugat Bulza.

De săptămâna viitoare, antrenamentele cermeianilor devin facultative. Ele se vor desfășura în special pe suprafață redusă, până când se va decreta defintiv vacanță.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button