UTA Arad

Galeria i-a cerut demisia, Popa a fost franc: „Suporteri au trădat, sunt cantitate neglijabilă pentru mine!”





UTA și-a îndeplinit obiectivul primăverii, salvarea de la retrogradare, însă ultimele meciuri nu le-au făcut cinste „roș-albilor”. Oricum, Ionuț Popa a fost contestat de galeria „Bătrânei Doamne” din prima zi în care a revenit la echipă, însă ultimele rezultate și în special cel de azi, 1-5 cu Brăila, au intensificat scandările din peluză: „Demisia, demisia!”.

În plus, au fost și destule reprize de înjurături la adresa antrenorului interimar al Campioanei Provinciei pe parcursului jocului de azi, de la Șiria. „Suporterii formează o grupare ce a trădat în meciul cu Poli și nimeni nu-i poate uita. Ei au trădat, au vrut ca această echipă să retrogradeze, să piardă neintrând pe teren. Toată lumea de la club știe ce au făcut, iar pentru mine, cel puțin, sunt cantitate neglijabilă. Dacă rămân va fi așa cum vreau eu, nu cum vor ei, să fie clar. Ei vor fi suporteri care plătesc biletul  și nimic mai mult. Dacă vor să strige e treaba lor. Eu le-am spus că îi respect atâta timp cât mă respectă. Când nu mă respectă, nu-i respect, simplu. Dar, în condițiile astea e foarte greu să rămân antrenor, pentru că perspectiva este una dezastruoasă”, a răbufnit Popa.

Apoi, „Mister” a fost sarcastic la adresa susținătorilor din galerie. „Singura variantă serioasă este preluarea echipei de către acest grup de suporteri după modelul Timișoara. Căci, dacă aș fi în locul primarului Falcă, nu aș mai investi niciun leu în această echipă la felul cum este înjurat și făcut. Să ajungi să-ți înjuri antrenorul care ți-a salvat echipa și să înjuri primarul care dă bani e ceva de neacceptat”, a adăugat Popa.

Reamintindu-i-se că injuriile la adresa primarul vin ca urmare a întârzierilor lucrărilor la cele două stadioane din Arad, „Francisc Neuman” și „Motorul”, Popa a mai spus: „Dacă era primar PSD-ist, ca să zic așa, era demult terminat stadionul. Așa e la noi în țară, unii dau vina pe ceilalți și tot așa”.









24 comentarii

  1. Da mă țărane, dacă era Bulumac primar, stadionul era gata, că altfel tehnodomusul lui falcă trebuia să aducă bani de acasă pentru penalități de întârziere! Oricum tu vei pleca de la UTA, suporterii vor să retragă dreptul de folosință al numelui daca tu nu pleci!

    0
    0
  2. Toți trădează jucătorii, suporterii tu ești corect și cinstit. Dacă ti-ar retrage cineva toate meciurile câștigate din blaturi ai avea mai putine victorii ca Mihalcea. Tu ești la raliul Aradului, tu ești la meciurile lui Poli la antrenamente mergi când vrei și după aia jucătorii sunt slabi…

    0
    0
  3. Pe cei de la SCU chiar nu ai mai baga nimeni de la club in seama ( parerea lor nu conteaza) daca ar pleca Popica de la echipa ar fi mult mai liniste la club.

    0
    0
  4. Și tu băi ion popa trăiești în România și dai vina pe toată lumea începând cu proprii jucători… Rușine… băi rușine … dar tu nu știi ce.i aia… pt tine conteaza doar banii și pupi mână care te hrănește… călcând peste orice urmă de bun simț, de drag pentru FOTBAL, de respect pentru proprii jucători pe spatele cărora ți.ai luat banii, habar nu ai de fair play … și de spiritul fotbalului în esența lui…. vei dispărea urât din fotbal… vorba aia : IOANE POPA nici nu știi cât de mic începi să fii!!!

    0
    0
  5. Nici in Mozambic nu își permite un antrenor sa vorbească așa despre proprii suporteri și despre proprii jucatori, ce sa mai vorbim de țările europene. Doar in România cu acest gen de antrenor cu comportament de interlop se poate așa ceva!! Felicitări!!!

    0
    0
  6. UTA…. băieți…. e un moment greu acum… dar YOU NEVER WALK ALONE! Chiar dacă unii sapă la temelia voastră începând cu proprii antrenori care nu își merită statutul nobil de antrenor….

    0
    0
  7. Deci daca era primar psd,acest grup infractional organizat si promotor al intereselor rusesti in Romania, era stadionul gata la timp? Asta nu stie ca psd are lider de onoare un acuzat de genocid si crime impotriva umanitatii. Mafiotul de Falca o sa plece in curand si el dar sa spui ca daca era primar psd se termina la timp…te doare mintea.

    0
    0
  8. Sa plece conducerea de la UTA, va bateti joc de club. UTA nu va mai fi ca acum 50 de ani daca nu schimba nimic, rusine conducerea !!!!

    0
    0
  9. Sunteti doar niste șarlatani care profită de UTA , faceti bani de pe spatele UTA-ei si mai aveti tupeul sa jigniți și suporterii. Toți cred ca ne-ai salvat de la retrogradare dar nu este asa , noroc ca am castigat câteva meciuri la masa verde ! Esti un măscărici asa ai fost mereu, faci parte din clubul mafiotiilor precum Marțian (esti la fel ca el). Ai adus un jucător din Maldive care e zero! Sa te speli cu Falca pe cap, un politician care doar promite si nu face mereu fiind vina psd-ului , știm bine că nu e asa . SUNTETI NISTE SLUGI, CARE AȘTEAPTĂ DOAR VERZISORII SI ATAT ! Niste incapabili care nu stiu gestiona nimic la UTA . Mi-ar fi si rusine sa dau astfel de declarații la cat de penibil esti !

    0
    0
  10. În opinia mustaciosului ar trebui să fim toți SLUGI, fiindcă asa vrea faraonul de la Brad . Bai, în primul rând banii care vin la UTA vin din banii cetățenilor, nu din banii lui sau ai tăi. Ce a făcut bun Falca pentru sport ca sa nu-l contestam? Se vede încă o dată cine te-a adus si cu ce scop . Va deranjează ca suporterii nu va lasa sa mai faceti o manevră , ceva . Du-te la iasi sunt sigur că poți face acolo cate blaturi vrei. Poti fura din banii publici împreună cu primaru de acolo . Aici mai vezi oameni cu coloana vertebrală, care stiu ce e corect . Tu nu vei ramane decat o pată neagră in orasul asta , atat.

    0
    0
  11. Care esti vreun suporter sau fan UTA pe aici?! Va uitati la meciuri, la „TV, ca mata’n calendar o’ ca boul la poarta noua!” Nu intelege-ti NIMICA! Ca la Real, ca la Barca’ sau Liverpool! Tata’ lumea ‘napoi la roblox, ca-i vacanta! Si mai tace-ti din gura….aaaa din taste! Mai bine ati pune mana pa’ sapa! Ca-i atata de lucru! Ca nimic nu creste fara MUNCA si SERIOZITATE! Din gura multi viteji s-arata!

    0
    0
    1. Tu nu tot din taste scrii ,desteptule ? ca cauti ma aici daca nu esti fan al UTA-ei vezi-ti de treaba ! Ce treaba are Real , Barca cu UTA esti nebun ?

      0
      0
  12. Pai tu care te uiți numai la real și barca ai văzut antrenor care sa își bată joc de suporteri și jucatori cu așa declarații gen Popa? Unde e seriozitatea lui Popa care merge la meciurile lui Poli mai mult decât ale echipelor cu care ar urma sa joace UTA?

    0
    0
  13. Popica ar trebui sa invete diferenta dintre suporteri si galerie. Suporterii au fost prezenti in tribune cu Poli, galeria nu. Iar in legatura cu Falca nu are dreptate, primarul nu da banii lui la UTA. Daca asa vede Popica lucrurile in viata reala, ma indoiesc ca are minte limpede pe teren…

    0
    0
  14. Popica ! sa ne giugiulesti barzoiul la toti aradenii…tu impreuna cu Falca, promitem ca avem rabdare si stam la rand cuviinciosi, numa sa faceti treba ca lumea..

    0
    0
  15. chiar nu va e rusine!acest om a salvat echipa asta slaba de la retrogradare…astia nu au valoare nici de liga 4 multi dintre ei!uitati-va la iuga.dinculescu.polgar.ala din fata …hai sa fim seriosi!totusi se pare ca nu aveti nicio treaba cu fotbalu…

    0
    0
  16. Prin acsasta declaratie, nea POPICA, chiar ca si-a dat foc la valiza si nu mai este loc de intors pt. el !!! Mai nea POPICA, acuma te-ai luat de suporterii care vin la meci, asa putini cat sunt , dar oare cu ei ce mai ai !? Ca, zici dumneata ca, se ia de domn primar , de jucatori etc. !? Pai au dreptate domnule oamenii cu tot ce spune, este normal ca, un stadion sa nu fie gata nici in cinci ani, Motorul, la fel, pai nu este bataie de joc la tot ce se intampla la adresa aradenilor !? Nu ai dreptate sa sti, si sa mai sti ca daca vei opune rezistenta ,de a pleca de la UTA., nu vei face altceva decat sa fie scandal si haos la UTA. ,asa ca, nu o sa castigi niciodata razboiul cu suporterii si galeria ,si nu numai dumneata, ci toti antrenorii care intra in conflict cu tribuna !!! Dumneata, ai facut greseala cea mai mare ,de neiertat, atunci cand ai fost foarte agresiv in declaratii la adresa UTA-ei la meciul de baraj cu Timisoara, declaratii care nu aveai voie sa la faci niciodata in viata dumneata si acest lucru te-a costat si te va costa scump in fata aradenilor in istoria clubului !!!

    0
    0
  17. Mai vrem liga 1 cand in club sunt doar slugi care stau drepți și aduc ode demolatorului marele foame de lovele popica

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button