Fotbal judetean

„Mielul” et. comp. au taxat absențele „lanternei”: CS Glogovăț – Cetate Săvârșin 7-0





Faptul că finalul sezonului se apropie cu pași repezi s-a văzut cu ochiul liber în componența combatantelor ce s-au duelat în această dimineață la Horia. Glogovăț și Săvârșin au strâns foarte greu rândurile, deși echipa oaspete este cu Sabia lui Damocles deasupra capului.

În cele din urmă, absențele Cetății s-au dovedit mai importante decât cele ale lui „Vladi”, care s-a impus la un scor ce nu lasă loc de comentarii. Totuși, la 1-0 pentru trupa lui Dehelean, Boc a avut golul egalării în bocanc, dar a finalizat slab, iar la 2-0, Vîrtaci a apărat în aceeași fază duoă șuturi ale lui Oprea.

Altfel golurile au curs pe bandă rulantă, marcatorii acestora fiind: R. Ardelean 11, Albulescu 39, 64 și 80, Tănasă 44 (dintr-un penalty obținut de Ardelean), Doboș 58, Coșa 88. Reușita junorului Doboș a fost spectaculoasă, atâta timp cât a venit după o înșiruire de pase și un șut cu latul plasat al mijlocașului de 18 ani de la 17 metri.

Eroul gazdelor avea să fie, însă, Sebastian Albulescu, autor al unui „hattrick”. „Deși ne era frică puțin de acest meci la câte probleme de lot am avut, nu s-a pus decât problema scorului. Echipa din Săvârșin mi s-a părut resemnată, sau, poate, și-a păstrat energiile pentru ultimul meci acasă. Noi sperăm să terminăm cel puțin pe locul 8, dacă nu chiar pe 7, iar la anul, cu ceva întăriri să mergem și mai sus. Mă simt bine la Vladimirescu, am dat peste un grup unit, o să rămân și la anul aici”, spune „Mielul”, sosit în iarnă de la Păuliș și autor a 6 goluri în retur.

Dincolo, Cătălin Neamț, suspendat pentru ultimele etape ale campionatului, de abia a putut aduna 11 jucători pentru deplasare de la Horia. „Prea mulți jucători au avut probleme la servici sau de ordin personal, știam că riscăm să luăm multe azi. Dacă eram cu toată echipa, poate reușeam chiar un rezultat bun, căci și gazdelor le-au lipsit mulți jucători. Acum, nu avem decât să punem toate tunurile pe Felnac, deși va fi un meci foarte greu, atâta timp cât, pe lângă mine, va absenta și Silviu Iștoc, care pleacă în străinătate de mâine”, a menționat antrenorul-jucător al Săvârșinului.

Formații:

Glogovăț: Vîrtaci – Neag (83 Drilă), E. Pantea, Tănasă, Ruja – Coșa, S. Popa, Doboș, Gain – R. Ardelean, Albulescu.

Săvârșin: Silaghi – Benescu, Muntean, Dumitrescu, I. Drăgan – Boc, Silviu Iștoc, Sebastian Iștoc, Herbei – N. Marc, Oprea.

Arbitri: Sorin Saladea – Emil Arsa, Tudor Groșan. Observatori AJF: Mircea Bondar, Ovidiu Coman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button