UTA Arad

Popa: „Jucătorii și-au bătut joc de fotbal, în timp ce eu și managerul Meszar le-am oferit și o primă să terminăm bine campionatul acasă”





Echipa fanion a Aradului a pierdut al treilea meci consecutiv pe teren (a mai fost si acel succes la masa verde cu Tg. Mureș) și al doilea pe teren propriu. De fapt, utiștii și-au luat rămas bun într-o manieră urâtă de proprii susținători până în stagiunea ce urmează, dar și de arena din Șiria, care i-a găzduit în ultimul an și jumătate.

Dacia Unirea Brăila a defilat la poalele Cetății și și-a luat punctele ce-i permit să joace cu salvarea pe masă, acasă, cu Pandurii Târgu Jiu. „Îi felicit pe învingători, au câștigat într-o manieră categorică și-i felicit și pe jucătorii noștri pentru că și-au bătut joc de fotbal. Și asta în condițiile în care atât eu, cât și managerul general, Alexandru Meszar, am încercat să-i motivăm azi cu o sumă frumoasă ca primă de joc, tocmai pentru a termina cu bine campionatul acasă. În rest, ați văzut și voi cum au jucat și întrebările ar trebui puse lor. Oare de ce s-au prezentat în halul acesta? Eu unul nu știu să vă răspund, ei sunt singurii care pot să vă lămurească. Am văzut jucători care-și puneau mâinile în șolduri sau pe genunchi, jucători care niciodată nu au câștigat dueluri unu la unu. Nu are rost să dau nici nume, căci, dacă mi-ar fi permis regulamentul, aș fi schimbat 11 jucători astăzi. Întrebați-i și poate vă spun că i-am omorât la antrenamente, că le-am spus să nu sară sau să paseze cu adversarul și să nu dea la poartă, ori să bată 11 metri în bară. Eu aș fi vrut ca echipa să câștige. Și eu și managerul general. Știam că au și restanțe la salar și am zis să le dăm o primă, să-i ajutăm din banii personali. Și ați văzut ce a ieșit, asta a fost istoria”, a spus Ionuț Popa la finalul disputei cu teamul de pe Dunăre.

Dacă în urmă cu o lună de zile se arăta surprins de unele rezultate bune ale Brăilei, astăzi, „Mister” a dat înapoi. „Într-adevăr, m-au surprins la un moment dat cum de pierdeau meciuri după ce conduceau și apoi câștigau unde, poate, nu te așteptai, dar azi au demonstrat ceea ce pot. Au în Frunză un băiat care le-a arătat tinerilor noștri fotbal, fugea cu ei în spate la 40 de ani. Mergem la Pitești cu o echipă care să joace ceva, dacă vrea să joace, important este că ne-am salvat înainte de termen. Despre valoarea jucătorilor nu mai vreau să vorbesc, căci i-aș jigni pe unii. Ei au fost mereu aceiași, doar că au fost determinați atâta timp cât am avut obiectiv”, a adăugat antrenorul interimar al „roș-albilor”.

Până la urmă, UTA a avut patru absențe, două dintre ele neprevăzute. Dacă Prună era suspendat, iar Bodea ș-a în sfârșit pauza cerută de medici, Curtuiuș și Burlă au acuzat probleme medicale de ultim moment. „Marius a acuzat o lovitură la coapsă, iar Burlă a spus că îl doare din nou genunchiul în zona cu probleme. Astfel, am încercat unii jucători pe alte posturi. Pe Daniel Dan ca mijlocaș central, post pe care a mai evoluat, pe Iuga fundaș dreapta, iar Petra a jucat la un moment dat vârf”, a mai menționat Popa.

 

21 comentarii

  1. UTA are nevoie de transferuri masive.La banii care au fost se putea.Jocurile ultime au fost de recuperare ,macar parțiale, a pierderilor. Fundași puternici ,mijloc cu recuperare și creație ,atacanți și de culoare și care dau culoare jocului. Gaz Metan e în insolventa și are vreo 3 portughezi !!Asta e soluția.Noi ne prezentam cu juniori de la futsal.! Dacă nu se poate ,sau sunt alte considerente vom merge mai departe .Dar drumul nu e acesta. Chiar cei 3,,4 care au fost mai buni să înceapă stagiunea pe banca!!! Și la ei conectarea la partide a fost slabă Trebuie un suflu nou cu o conducere nouă !!

    0
    0
  2. Doar proștii si pers care nu au nici o treaba cu fotbalul poate spune ca acest meci a foat blat .
    Frațiilor asta ne e valoarea,ăștia sunt jucatori..ce cacat sa faca Popa?? Cand uni jucatori nu stiu sa dea o pasă…da haide tu ma si antreneaza sa te vad..
    Avem nevoie de cel putin 6-7 jucatorii si atunccea sa dam in Popa.

    0
    0
  3. Cand au fost adusi mercenarii, nu au fost buni , s-a cerut promovarea juniorilor. Au fost promovati juniorii, nici asa nu e bine. Poate apare de undeva solutia salvatoare, dar slabe sperante.

    0
    0
    1. Peline, frate, ce juniori au fost promovati??? Fa o scurta trecere in revista a acelora cu bune si cu rele…. Hai… uite o provocare…

      0
      0
        1. Mda…. ce te.am rugat eu și ce ai răspuns tu…… era vorba de o analiză pertinentă cu subiect și predicat… nu la general….

          0
          0
          1. Nu sunt nici antrenor, nici specialist in ale fotbalului. Am spus doar ca au fost promovati jucatori tineri la prima echipa. Rezultatul , in opinia unora, egal zero.

            0
            0
  4. Cu lotul actual clar sezonul viitor RETROGRADAM daca nu se face o schimbare masiva in club …( bani au fost cred eu pt o echipa de liga 2 sezonul asta dar …) e jalnic in ce situatie ne aflam ( stadion in ARAD nu avem pe care sa jucam , lotul e cum e ….

    0
    0
    1. Primarul asta de Falca ne-a facut de rusine in toata tara. Ce a facut cu orasul asta bogat ?
      Nu avem ce cauta in forma asta in Liga 1. Mi-e rau…

      0
      0
  5. Pleacă popa cu tot cu falcă bata-vă Dumnezeu că ne-ați vândut în 2010 , și mai ai tupeu sa acuzi suporterii de trădare! Hotul striga hoții!

    0
    0
  6. Tu nu ai dat in viata nici un ban de la tine, nu iti sta in caracter sa dai, doar sa primesti. Ce prostir e asta ca tu si Meszar din banii vostrii??? Cine va crede ???

    0
    0
  7. Pana cand clubul UTA va fi condus de Pinocchio si de meszar și popa nu vom promova cand vom avea un investitor serios discutam pana atunci la sufocarea banilor publici inainte restul e abureala

    0
    0
  8. Cati ambramburici pe aici…..Daca m-as pricepe la pariuri,sau daca macar o singura data as fi jucat jocuri de noroc sau loz in plic,in toata viata mea,as fi mers acum pe victoria Brailei!Fara nici un dubiu!Unde lua UTA 3 puncte vitale anul trecut,cel putin,ca sa ajunga la baraj?Mai recapitulati va rog!Ca s-a spart buhaiul tocmai dupa Braila-UTA,considerat usor. si au fost atat de siguri pe ei,capotat?….direct spre Suceava-Sepsi?
    Mmmmda!
    Vacanta la UTA a inceput deja inainte de meciul cu Luceafarul la ei,in rest stiam ce va urma…..De asteptat!Apoi si cu descultii din Suceava,Miroslava,care nu aveau valize,saracie mare prin Moldova!Haos general!
    Sef la butoane…?Cine?Pai antrenori mai se gaseau cumva,sau ramaneau caz de avarie Todea,Botis,Pacurar,Tisza,dar nu stiau cu clapele,sau nu aveau intrare la metrou,in subteran…..
    Toti privim un fel de film in care E.T.se imprieteneste cu pamanteni,dar nimeni nu pricepe ca subiectul ii depaseste!
    Sa nu ne enervam si sa nu fim fraieri!Si daca ar fi intrat cu ai lui Gaica U-17,nu am fi luat 5!Dar stiti cum se face….Ok,ne-am inteles,dar calm,usor,nu exageram,nu ne facem de ras….Apoi se spune….na,am fost pe val,am incercat,au fost mai buni!
    Politele se platesc mereu!Asa este Mister Popica?12 puncte vitale,dintre care 6 gratuite mai inseamna si algebra!Am invatat in clasele primare!
    Deocamdata,ne-a trecut glontul pe langa ureche si am arbitrat retrogradarile….
    „Magne cum laude”!Aplauze triste!

    0
    0
  9. Vine Petrolul. U Cluj, Farul, ,mai sunt Poli sau Voluntari .Unde p….l…sa mai ai sperante la promovare.In 2020 cand va fi an electoral va fi gata si stadionul si vom juca si noi in C cum a jucat Petrolul. U Cluj, Farul, sau in D ca CSA Steaua sau Rapid.Important e ca sectorul agricol Ilfov sa aibe echipe in div.1 ca sa nu faca deplasari decat in ziua jocului. sa nu ii hraneasca decat o data pe etapa.Restul da-i in ma-sa.
    UTA, POLI, Bihor,Baia Mare,Satu Mare,Hunedoara, Farul,Rapid,Progresul,Sportul Studentesc,FC Arges,ASA Tg.Mures, Jiul, U Cluj.Bistrita,Bacau, Galati,,etc-O divizie intreaga
    Voluntari, Chiajna,Otopeni,Berceni,Clinceni,Afumati,Bragadiru,Buftea,Snagov,Colentina, etc-alta divizie
    Oricum UTA e de bataie de joc-multumim conducerilor-jucatorii saracii joaca dupa valoarea lor.Si din pacate asa se pierd cei tineri Toma, Stahl , etc
    Ultimul fotbalist care a jucat la Arad a fost Mara-fotbalist ,nu jucator de fotbal

    0
    0
    1. Am scris ca nu vreau sa comentez de fotbalistii nostri…..dar nu inteleg ceva…….Jorza de la 16 ani la echipa mare ,din Liga 3 si nu arata nimic,Tanase de 3 ani la echipa mare si tot asa,Burla saracul parca s-a lasat de fotbal si tot este sustinut de cineva din conducere dupa ce de pe vremea lui Laurentiu Rosu a fost alaturat din lot???? Pruna un baiat care isi doreste ceva de la acest sport nu primeste credit sau Angelo Iuga ,titular la Craiova 2 si care a jucat foarte bine in amicale???

      0
      0
      1. Hai sa te intreb ceva . Oare antrenorii nu sunt vinovati pentru nerealizarile acestor tineri ? Ia intreaba-i pe tinerii jucatori ce parere au despre Pacurar sau ce pot invata de la ei Marea majoritate au impresie proasta si se plang de antrenamentele slabe facute de ei Dar nimeni nu spune de jena sau de teama ca isi ridica lumea in cap .

        0
        0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button