Fotbal feminin

Campioana a umplut sacul „leoaicelor”, Ineul a jucat amical la Cluj





Ultima etapă a ligii secunde la fotbal feminin nu a fost prielnică  echipelor arădene. Ambele au pierdut în deplasare, Piroș Security chiar la scor pe terenul campioanei Independența Baia Mare, în timp ce CS Ineu s-a prezentat fără carnete la Cluj. Așadar, Olimpic Star a câștigat cu 3-0 la „masa verde”, iar zărăndancele termină pe ultimul loc în seria a II-a. Altfel, cele două echipe au disputat un amical, câștigat de someșence cu 6-4, cu Ancăș (3) și Bun marcatoarele teamului lui Cristi Sculici.

Revenind la confruntarea din Dealul Florilor, moroșencele s-au impus cu 9-2. Balaș și Bajko au marcat pentru „leoaice”, care – de altfel – au câștigat la același scor runda trecută acasă, cu Olimpic. „Asta e, cum am umplu noi sacul altora, așa ni l-au umplut și jucătoarele de la Baia Mare nouă astăzi. Ne-am deplasat în pioneze pe terenul formației campioane, în 12 jucătoare, iar Dobrea și Marcea au jucat cu probleme medicale. În general, toată echipa a fost obosită după cele trei meciuri în 8 zile cu deplasări lungi și jocuri împotriva unor adversari buni. Terminăm campionatul pe locul 4, sperăm să ne prezentăm mai bine anul viitor și să avem cu adevărat față de echipă ce-și dorește promovarea. Rămânem și cu satisfacția calificării în semifinala Cupei României”, a explicat Gigi Cameniță.

Antrenorul lui AC Piroș Security a utilizat următoarea echipă astăzi: Ștefan – Bodnar, Marcea, Bajko, Doroti (Magocs) – Adam, Liheț, Chiș, Dobrea – Vanu, Balaș.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button