Fotbal judetean

Moral pentru Cupă de la Paven: Unirea Sântana – Păulișana Păuliș 1-0





Duelul dintre cele două formații părea ceva mai dezechilibrat, mai ales că lui Dinu Maghici i-au lipsit câțiva dintre titularii cerți, G. Pop, D. Morariu, D. Crișan, Asandului și D. Popa. Dar, nici Cuedan nu a avut mai mult noroc, mai ales pe parcursul partidei, când a trebuit să-i schimbe pe Peia și Capătă datorită accidentărilor.

Meciul în sine a fost la discreția gazdelor, care au avut mai mult inițiativa și au ratat și ocazii importante, în special prin Prică și Ginghină. Oricum, golul nu s-a lăsat prea mult așteptat și a venit din partea unui fundaș. În minutul 34, Martin a centrat din corner, iar Paven a înscris cu capul.

Actul secund a fost ceva mai echilibrat,  mai ales după ce în efectivul Sântanei au intrat mai mulți juniori. D. Calancea și Gabor s-au zbătut mult în față, iar Csurka i-a refuzat golul lui Itu dintr-o lovitură liberă de la 25 de metri, cu 8 minute înainte de final. Oricum, gazdele au avut destule situații și după pauză, prin Pasăre și același Prică. Când mai erau puține secunde de joc, acesta din urmă i-a lăsat locul în teren lui Stanciu, juniorul Unirii accidentat grav în debutul semifinalei de Cupă cu Zăbraniul.

De altfel, acel meci se va repeta miercuri, iar Sântana ajunge la el având un moral bun. Altfel, s-ar putea să aibă probleme de efectiv. „Am marcat după o jumătate de oră de joc, după care am conservat bine rezultatul, prestând un fotbal – totuși – destul de ofensiv. Am mai ratat câteva ocazii bune, dar importantă este victoria ce ne dă încredere pentru jocul cu Zăbraniul. Se știe că ne dorim să jucăm pentru Cupa României și în acest an, sperăm ca Peia și Capătă să-și revină, căci sunt doi jucători importanți pentru noi. Ne bucură și revenirea în lot al lui Vlăduț Stanciu, dar și faptul că am terminat meciul cu patru juniori, toți din pepiniera noastră”, a spus Marius Bătrân, președintele „roș-negrilor”

Formații:

Sântana: Csurka – Politic, Paven, Peia (46 Pasăre), Istin – Bodea, Avrămuțiu – Ginghină, Martin (70 Neag), Prică (90+3 Stanciu) – Capătă (61 Olteanu).

Păuliș: Brutyo – E. Calancea, Suciu, Pleșca, Ambruș – Itu – Șt. Calancea,  Grigorean, D. Calancea, Gugeanu – C. Gabor.

Arbitri: Tudor Jurcă – Flavius Dreghici, Mihai Stanciu.

Observatori AJF: Mircea Toderici, Andras Mako.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button