Fotbal judetean

Spre vacanță în pas de defilare, dar și cu o mare supărare pentru Bogoșel: UTA II – Victoria Nădlac 15-0





Echipa a doua a „Bătrânei Doamne”, care de trei etape încoace se bazează în special pe juniorii Under 19 ai clubului, și-a asigurat rămânerea matematică în primul eșalon județean. Iar victoria de siguranță a fost una cât se poate de convingătoare, în fața unei formații la fel de tânără, dar infinit mai modestă din toate punctele de vedere. În schimb, Nădlacul stă la mâna Felnacului, care trebuie să câștige la Săvârșin pentru a le salva „vameșilor” pielea.

Revenind, pe terenul „ICRTI”, golurile au venit unul după altul în poarta nefericitului Pătean, scorul primelor 10 minute fiind deja 10-0. Pentru conformitate vă oferim și autorii golurilor unui meci desfășurat într-o singură direcție: Cocian 4,10,80, Obrad 9,19,23,30,45, Gruiescu 48, Sabău 59, Stan 81 și Țuța 84,85.

UTA II e formația care stă în ultima rundă a Ligii a 4-a, deci – teoretic – juniorii Under 19 se îndreaptă cu pași repezi spre vacanța de vară. „În meciul de azi, diferența dintre echipe a fost prea mare pentru a mai comenta eu ceva. Cât despre sezonul echipei Under 19, eu zic că a fost destul de bun, atâta timp cât s-a pierdut un singur meci în timpul regulamentar. Din păcate, acela avea să fie decisiv pentru intrarea noastră în Liga Elitelor și așa s-a dus CFR Cluj în locul nostru. Am mai cedat semifinala la republicani la penalty-uri, cu Mediașul și asta a fost. În rest, am bifat numai victorii, păcat că – totuși – nu am reușit să ne batem pentru un trofeu. Personal și cred că și colegii mei de pe banca echipei de juniori mari avem o mare supărare. Nick Faur nu s-a mai prezentat la echipă din luna martie și nici nu ne-a dat un telefon să ne spună care este situația sa. Știam că acuza o problemă medicală la genunchi, noi și clubul eram dispuși să-l ajutăm, dar pur și simplu nu am mai avut pe cine. Era un fotbalist important pentru noi, era căpitan, iar antrenorii de la prima echipă și-l doreau și ei în lot. Nu degeaba l-au luat în cantonament la Moneasa în iarnă. În fine, poate încă nu e prea târziu să se piardă ca fotbalist, cum – de altfel – le ținem pumnii și lui Curta și Roșu, care au fost diagnosticați cu rupturi de ligamente la genunchi. Îi așteptăm cât mai repede alături de noi și cu toții, împreună, vom vedea ce planuri are clubul în ceea ce ne privește pentru la anul”, a punctat Costel Bogoșel, antrenor la UTA Under 19, alături de Mihai Petcuț și Sandu Țamboi.

Formații:

UTA II: Creța (46 Debre) – Savin, D. Lazăr, Sabău,  Frai –  M. Popa (46 Laza), Cocian – R. Petcuț, Sorato (68 Țuța), Gruiescu (63 Stan) – Obrad.

Nădlac: Pătean – M. Bondea, Sabou, Luculescu, Covaci – Fl. Bondea (60 Lasc), D. Caba (63 Boca), Bogoș (46 Madarasz), Sinkovicz – Mocriș, Oltman.

Arbitri:Călin Mateuț – Sebastian Pantea, Emil Cristea.

Observatori AJF: Leontin Buda, Romulus Babău.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button