Fotbal juniori

Academia Brosovszky s-a încălzit cu un loc 2 la Timișoara pentru UEFA Champions Trophy 2018





Două dintre echipele de copii ale Academiei Brosovszky au participat, în weekend, la două importante competiții, una în țară și cealaltă în străinătate.

Învinși în finală de echipa gazdă, la ultima repetiție înainte de UEFA Champions Trophy

Grupa 2008, pregătită de Vasilică Georgiu, Marius Ciubăncan și Adrian Rădac, a susținut o ultimă repetiție înainte de turneul final al UEFA Champions Trophy 2018, ce se va desfășura la Viena în perioada 15 – 17 Iunie 2018. Sâmbătă, la Timișoara International Vest Liga, „negru-verzii” au pierdut un singur meci (0-4), chiar finala competiției cu gazdele de la Juventus, antrenate de fostul utist, Vali Miculescu.

În grupă, Academia Brosovszky trecuse cu 2-0 de One Team Temerin (Serbia) și cu 2-1 de Electrica Timișoara, remizând (1-1) cu Atletico Timișoara. Apoi, în sferturi, arădenii i-au bătut cu 1-0 pe Viitorul Zalău, iar în semifinale, cu 3-0, pe sârbii de la AB-Mladi Vukovi Kikinda. După cum vă spuneam, Juventus și-a adjudecat trofeul, dar locul 2 rămâne un rezultat bun la un turneu cu participare masivă din țară și de peste hotare.

Szilvester Nyari, Kevin Mercea, Nicholas Csibi, Albert Ardelean, Luca Farago, Raul Ioniac, Raul Amza, Deyan Bașa, Răzvan Buzuriu, Aron Nagy, Patrick Szabo, Denis Panda a fost lotul de jucători trimis în luptă pe Bega și care, cu două întăriri (Denis Panda și Albert Igriț), va reprezenta România la mijlocul lunii la UEFA Champions Trophy 2018. „Suntem convinși că după turneele reușite din acest an, participarea la un turneu de asemenea anvergură va ajuta și mai mult la dezvoltarea fotbalistică a copiilor noștri”, susține Rolland Szabo, managerul Academiei Ladislau Brosovszky.

A doua ieșire internațională pentru grupa 2010

După o competiție la Belgrad, Academia Brosovszky 2010 a avut a două ieșire internațională la o puternică întrecere în Bosnia Herțegovina. Elevii lui Ciprian Pistrui și Vasilică Georgiu nu au reușit să ajungă în fazele superioare ale turneului, dar a făcut – în general – meciuri strânse, iar experiența acumulată va fi importantă pe viitor. Cătălin Bociort,  Matyas Biro, Bogdan Muşat, Luca Marincei, Luca  Pop-Flueraș,  Rareș Sîrbu,  Rareș Mârne, Andrei  Mârne, Thomas Bissolo și Alexandru Jurcă au format lotul „negru-verzilor”









Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button