Stranieri aradenizTOP ARTICOLE

Arădeanul Man a jucat în meciul de retragere al lui Lobonț! România a învins Finlanda la Ploiești





Reprezentativa României a învins cu 2-0 Finlanda, într-un meci cu totul special pentru echipa națională, marcat de retragerea lui Bogdan Lobonț. Partida s-a disputat pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești.

România a încheiat cu o victorie ultima partidă amicală înainte de debutul Ligii Națiunii. Golurile partidei au fost înscrise de Cristian Manea (37) și Ciprian Deac (61). Finalul partidei a fost unul special, în ultimele minute poarta României fiind apărată de Bogdan Lobonț, care și-a încheiat în această seară cariera de fotbalist.

„Pisica” a intrat pe teren când meciul era întrerupt pentru un fault obținut de Dennis Man. Arădeanul lui FCSB intrase pe teren  în minutul 64 în locul lui Deac și a fost folosit pe postul de extremă stânga. Fostul utist debutase în tricoul naționalei mari în amicalul cu Suedia, disputat la Craiova, la finalul lunii martie și câștigat de „tricolori” cu 1-0.

Celălalt fotbalist arădean convocat de Cosmin Contra, George Țucudean, nu a evoluat în această seară, dar a fost titular în succesul „tricolorilor” contra selecționatei statului Chile. Acum 5 zile, România câștigase cu 3-2 în Austria, prin reușitele semnate Stanciu 13, Deac 67, Budescu 84 / Maripan 32, Reyes 52.

FOTO: fanatik.ro









3 comentarii

  1. Felicitari!Se pare ca sistemul pepinierelor aradene functioneaza ca si ceasul elvetian!
    Pacat ca nu pentru UTA….Trist!Dupa ce citesc si vad,juniorii aradeni(in general) se lupta prin tara si nu numai,cu academii titrate,cu brio, si ne produc satisfactii mari,incepand de la pitici.
    Nu inteleg si nu am inteles niciodata,cum de un Arad nu poate sa sustina o echipa de seniori,ca „aceste bijuterii”,posibil ca inca neslefuite,sa ramana loco…
    Nu este o gluma proasta,din pacate….Vulturii roiesc peste UTA,in cautare de cadavre,totul este momentan la prezumtii si sperante,reunirea lotului este pe 18 Iunie,ma intreb doar cu cine va fi?Pentru ca la majoritatea le expira contractele pe 30 Iunie.Atunci din ce cauza s-ar reuni acestia?Pentru prezenta si salarii restante?Interesant de urmarit….
    Se cauta,se aleg modele de echipamente noi, cu frenezie,pentru inceputul sezonului,producatorul Saller avasand noua gama 2018-2019,catre club.Deci ceva,ceva se planuieste,totusi,ca doar nu vor fi puse pe umerase,la numar…doar ca sa fie….Cineva va(vor) trebui sa le si imbrace…..
    Se vehiculeaza ca Ionut Popa va ramane,in cazul ca acesti iepuri din joben,investitori,vor fi de actualitate,caz in care Popica se va baza pe un grup nou,dintre fostii sai jucatori,de pe la ACS,etc,etc,dintre aradeni,doar Manea fiind batut in cuie si cativa juniori,de voie/de nevoie,dupa regulamentul U 19/U 21…..
    Cert este ca de unde nu iese fum,nici foc nu este….Hai „sportarad”,tine aproape cu sursele voastre proprii!Interesant….

    0
    0
  2. Parca era vorba ca daca Man are o selectie la nationala , (nu conta daca era meci amical sau oficial asa sustineau conducatorii clubului acum 2 luni) automat se activa clauza in care UTA trebuia sa primeasca 100 de mii de euro de la steaua.Man are deja 2 selectii la nationala , deci s-au primit banii sau nu, si daca nu de ce nu? Nimeni din club nu spune nimic , nimeni nu a facut un articol pe aceasta tema pana acum.

    0
    0
  3. Ce lovitura ar fi și pt UTA dacă s-ar adeveri ce zic ăștia la știrile pro TV ca mourinho a venit în România pt Denis, iar ciobanul cere 30 milioane ceea ce în fotbalul englez e o sumă aproape modica la un jucător talentat de 19 ani! Cred ca dacă UTA ar lua 3300000 cât ar reprezenta 11% cât e clauza, falca ar avea pretenția sa primească și el, ca el tot a dat.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button