Fotbal juniori

Reșița și Craiova, gazde pentru Atletico și Viitorul la „zonele” rezervate juniorilor Under 13





După ce am cunoscut semifinalistele la Under 11 și Under 15, între care se află și Atletico, respectiv UTA, a venit săptămâna rezervată juniorilor Under 13. Campioana și vicecampioana Aradului își joacă în deplasare șansele, ambele urmând să intre în focul luptei mâine.

Campioana Atletico lui Oneț și Tisza, în Valea Domanului

Echipa de 2005 a clubului Atletico a câștigat fără drept de apel campionatul județean. După play-off, distanța de a doua clasată, Viitorul 2005, a fost de 15 puncte, „galben-negrii” câștigând 31 din cele 32 de partide, remizând în una dintre ele.

Acum, ca să-și ia biletele pentru semifinale, Atletico trebuie să treacă de FC Hunedoara (joi, de la ora 17,30) și Electrica Timișoara (vineri, de la ora 11,30) în grupe. Tot vineri, dar de la ora 17, e programată și finala competiției, cealaltă finalistă urmând să se aleagă dintre Unirea Alba Iulia, Dynamic Craiova și Școlar Reșița. „Sperăm să jucăm un fotbal cât mai bun și, dacă se poate, să-l legăm și cu rezultate pe măsură. Se va juca pe o suprafață sintetică, iar dacă temperaturile vor fi ridicate, nu va fi tocmai plăcut pentru jucători. Dar, trebuie să ne facem treaba în orice condiții și să reprezentăm cu cinste Aradul”, a menționat Bogdan Oneț, „principalul” celor de la Atletico.

Lotul campionilor, cu care Bogdan Oneț și Francisc Tisza vor aborda turneul din Valea Domanului, este format din: Andrei Mureșan, Alexandru Mitu, Darius Iurasciuc, Rareș Pop, David Covaci, Andi Malița, Răzvan Ristin, Ionuț Anișorac, Casian Palcu, Patrick Pascalău, Dan Rucăreanu, Michael Nagy, Darius Popescu, Alex Bokse, David Cohuț, Norbert Nagy, Eric Caia, Denis Manoilă, Balasz Buza, Davide Petriko, Christian Pavel și Robert Ronai.

Viitorul, cu două formații din Oltenia în grupă la finala din Bănie

A doua forță județeană la categoria de vârstă 2005 a fost repartizată la „zona” de la Craiova.  Având parte de o grupă de patru echipe, Viitorul ar putea reveni acasă de abia duminică, în cazul în care prinde finala competiției. Până una alta, „alb-roșii” trebuie să termine primi într-o grupă cu Isport Junior Vâlcea (joi, ora 19), CFR Simeria (vineri, ora 19) și Luceafărul Drobeta (sâmbătă, ora 17,30). „Avem două echipe oltenești în grupă, ceea ce înseamnă că trebuie să ne așteptăm la jucători tehnici și rapizi. Simeria a câștigat puțin surprinzător în fața Hunedoarei, am înțeles că au mai mult o echipă fizică. Deși obiectivul inițial a fost calificarea la acest turneu zonal, acum am dori să mergem și mai departe, sau cel puțin să jucăm finala competiției de la Craiova”, a spus antrenorul Dinu Maghici, însoțit în Cetatea Băniei de medicul Ștefan Jenei.

Lotul Viitorul la Craiova e format din:  Călin Ticiu, Darius Balasz, Paul Ardelean, Raul Rus, Victor Gomboș, Dan Gherman, Alexandru Havran, Darius Ciupuligă, Eric Rosza, Luca Tulvan, Claudiu Drăgoi, Rafael Pocian,  Alex Melniciuc, Andrei Iluna, plus patru fotbaliști de 2006, împrumutați de la grupa lui Norbert Jozsa și anume: Marius Hudișteanu, Răzvan Joldea, Gabriel Szoke și Răzvan Olăroiu. Antrenori: Dinu Maghici Ștefan Jenei

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button