Fotbal juniori

Atletico și Viitorul au debutat cu dreptul la turneele zonale rezervate juniorilor Under 13





Echipele de juniori ale Aradului au o comportare bună la „zone”. După ce Atletico și UTA au acces în semifinale la Under 11 și Under 15, speranțe înfloresc și la Under 13.

Atletico Arad a debutat cu un sec 3-0 în turneul de la Reșița. Victima echipei lui Bogdan Oneț și Francisc Tisza a fost FC Hunedoara, golurile purtând semnătura lui Balazs Buza, Cristian Pavel și Rareș Pop. Mâine, la ora 11,30, „galben-negrii” joacă pentru calificarea în finală împotriva celor de la Electrica Timișoara, care au remizat (1-1), azi, cu Hunedoara. În ultimul act a ajuns deja echipa gazdă, Școlar Reșița, după ce a trecut cu 1-0 de Dinamyk Craiova și 3-0 de Unirea Alba Iulia.  Finala e programată tot mâine, la ora 17,30.

La Craiova, grupele sunt formate din câte patru formații, iar Viitorul Arad are treabă cel puțin până sâmbătă. Astăzi, echipa lui Dinu Maghici a debutat cu dreptul în fața celor de la AFC Isport Junior Valcea, pe care au învins-o cu 2-1. Alex Melniciuc și Răzvan Olăroiu au înscris pentru „alb-roșii”, care par a avea un meci facil mâine în compania celor de la CFR Simeria, care a fost zdrobită (0-8!), azi, de Luceafărul Drobeta. CSU Craiova – LPS Târgu Jiu 6-2 și CSȘ Corabia – LPS Banatul Timișoara 1-3 au fost primele rezultate din cealaltă grupă.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button