Fotbal judetean

Calificarea în semifinala juniorilor A1 se joacă sâmbătă: Petrolul Bustuchin – CS Ineu 1-1





Ca și anul trecut, județul Arad ar putea avea un loc la turneul semifinal al juniorilor A1, după ce Ineul a remizat pe terenul campioanei din județul Gorj, Petrolul Bustuchin. Mai mult, zărăndanii au lăsat impresia că sunt echipa mai bună, care – poate – ar fi meritat să se impună chiar din manșa tur.

Tabela s-a modificat doar după pauză. Cei care au „dezghețat-o” au fost ineuanii, prin Dennis Mâneran, care a transformat impecabil o lovitură liberă de la 25 de metri, ușor lateral stânga. Gazdele au egalat din penalty, prin Alexandru Cucăilă, pentru un rezultat final, 1-1, ce lasă deschisă lupta pentru calificare în returul de sâmbătă, de la Ineu. „Din păcate, am scos doar un egal. După aspectul jocului, am fost echipa mai bună, am construit, am avut ocazii, chiar și din categoria de singur cu portarul. Adversarii, mai bine făcuți, au jucat în forță, cu mingi lungi, la bătaie. Ne-am ținut bine în apărare, am construit în atac și am reușit deschis scorul. Am fost egalați dintr-un penalty acordat ușor, așa că totul se joacă încă. Ne întoarcem la Ineu, jucătorii rămân în cantonament, ne recuperăm după efort ca să fim cât mai proaspeți la meciul de peste două zile. Sunt încrezător că sâmbătă ne vom concentra mai mult, vom câștiga partida și ne vom califica în faza următoare”, ne-a declarat Cristian Sculici, „principalul” ineuanilor.

„Prima repriză ne-a aparținut, dar am ratat ocazii mari. În a doua au fost ei mai buni, dar per total, scorul este echitabil. Credem în șansa noastră, îl recuperăm și pe Văduva, un atacant care s-a accidentat la încălzire și ne-a lipsit mult astăzi.  Vom merge de vineri la Ineu, calificarea se joacă. Noi ne întâlnim direct la meciuri, nu reușim să facem antrenamente, am văzut că adversarii sunt echipă lucrată, dar vom da tot ce putem pentru o calificare”  ne-a declarat antrenorul gazdelor, Alexandru Baros.

Formații:

Bustuchin: A. Sgîia  – I. Calcioiu, Ștefan, Gr. Cucăilă, Cazan – V. Argeșanu, Borhină, R. Sgîia, A. Cucăilă – Danciu, Militaru. Au mai jucat: Paschia, Steagu, Antrenori: Alexandru Baros și Viorel Ancuța

Ineu: Pușcaș – Kotroczo, Karmanoczky, Serban, Dragoș – S. Balaci, Ciurdaru – Belei, Florea, D. Mâneran – B. Mașniță. Au mai jucat: Bociort, Ardelean, Jurj și Nemțanu. Antrenori: Cristian Sculici și Dacian Balaci

Manșa a doua dintre juniorii mari ai celor de la CS Ineu și Petrolul Bustuchin va avea loc sâmbătă, de la ora 17,30, pe terenul „Central” din Țara Zărandului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button