Handbal

Handbalistele Crișului sunt tranșante cu oamenii politici și jurnaliștii care le-au dat ca și plecate la mitingul PSD: „Echipa nu merge la București și nici nu se va desființa!”





Adversarii politici ai PSD-ului și aparatul lor de propagandă au susținut că echipa de handbal feminin din Chișineu Criș ar fi fost forțată de autoritățile locale să participe la mitingul de sâmbătă seara, de la București. Conducerea grupării „alb-albastre” a ținut să facă precizări în acest caz, pe care, după cum se vede din rândurile de mai jos, e doar un exemplu de dezinformare. ”PSD obligă sportivii să participe la mitingul prostiei. Primarul localității Chișineu-Cris este pesedistul Gheorghe Burdan, un sinistru activist comunist, care ocupa postul de primar din anul 1996. Tinerele care fac parte din echipa de handbal CS Crisul Chisineu-Cris sunt fortațe să participe la mitingul PSD din București, anunță mai multe mesaje revoltate postate pe pagina mitingcujapca.ro”, scria fostul angajat al Antenei 3, Oreste Teodorescu, pe facebook, făcând referire la o pagină de internet ce nu solicită date de identificare reale și, deci, oricine poate posta orice.

”În urma articolelor aparute într-o parte a presei despre participarea echipei de handbal a CS Crișul  la mitingul PSD din data de 09.06.2018, dorim sa precizăm următoarele:

  • fetele din echipa de handbal nu au fost obligate sau constrânse în vreun fel să participe la această manifestare
  • nu s-a pus problema desființării echipei sau excluderea vreunei jucătoare din lot, cum se insinuează în articole și pe rețelele de socializare
  • începând de ieri, 6 iunie 2018, handbalistele au fost abordate de diferite persoane („oameni politici” si „jurnalisti”) și provocate sa dea declarații împotriva primarului și a consilierilor locali
  • nu a fost cerut niciun punct de vedere oficial clubului de către autorii articolelor referitore la această situație
  • componentele echipei de handbal sunt asaltate (hărțuite) pe rețelele de socializare cu tot felul de mesaje din partea acelorași „oameni politici” si „jurnalisti”
  • Clubul CS CRISUL este un club de drept public, deci finanțat de la bugetul local. Majoritatea în Consiliul Local o deține PSD. Aceiasi consilieri locali si primar PSD  care susțin și fotbalul si tenisul de masă și tirul tradițional, ca si toate activitățile sportive si culturale din orașul Chișineu Criș.
  • În concluzie dorim sa vă informăm pe dumneavoastră si pe cititorii dumneavoastră că echipa de handbal nu va participa la niciun miting si, spre dezamăgirea multora, nici nu se va desființa”.

Manager secția handbal a CS CRIȘUL

Cășuțiu (Vartolomei) Lucretia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button