Fotbal juniori

Atletico Under 13 a pierdut cu Electrica și și-a încheiat parcursul la „zona” de la Reșița





Victoria cu 3-0 în fața celor de la FC Hunedoara rămâne singura a celor de la Atletico Arad la etapa zonală rezervată juniorilor Under 13, de la Reșița. În meciul decisiv pentru calificarea în finala cu gazdele de la Școlar, „galben-negrii” au pierdut cu un sever 4-0 în fața Electricii Timișoara. „La 0-0 am avut o ocazie mare prin Norbi Nagy, portarul lor resping cu ajutorul barei. Dacă am fi marcat atunci, probabil, altfel s-ar fi jucat meciul. Am luat apoi două goluri în ultimele 3 minute din prima repriză, apoi am riscat și am mai primit două goluri. Rămâne o experiență utilă, oricum nu avem decât o singură direcție, înainte”, spune Bogdan Oneț, antrenorul celor de la Atletico, alături de Francisc Tisza.

Vă reamintim că la turneul din Valea Domanului, Atletico a contat pe: Andrei Mureșan, Alexandru Mitu, Darius Iurasciuc, Rareș Pop, David Covaci, Andi Malița, Răzvan Ristin, Ionuț Anișorac, Casian Palcu, Patrick Pascalău, Dan Rucăreanu, Michael Nagy, Darius Popescu, Alex Bokse, David Cohuț, Norbert Nagy, Eric Caia, Denis Manoilă, Balasz Buza, Davide Petriko, Christian Pavel și Robert Ronai.

Pentru locul în semifinala campionatului național vor lupta Electrica Timișoara și Școlar Reșița, meciul dintre cele două urmând să înceapă la ora 17,00.

 

 









3 comentarii

  1. Cu tot respectul pe care il port lui Feri bacsi,de aemenea lui Bogdan Onet si considerand ca se incearca din rasputeri sa formeze acesti copii,cred totusi ca este prea multa presiune pusa pe ei!Prea multi nervi,prea multe sarcini.Poate gresesc,dar militaria este mic copil la ce li se cere!Unii nu rezista psihic,ca sa se tot urle pe ei de pe margine!Unii clacheaza,pur si simplu!
    Nici daca seniori ar fi,nu ar rezista.Sunt inhibati,fricosi,mereu atenti la indicatiile de pe margine,de pe doua laturi de teren!
    La meciuri vin inainte cu cel putin o ora,incalzirea este draconica,apoi dupa meci,apune soarele pe ei!Sunt copii,nu roboti,se mai si
    satura.Nu mai au placerea de a juca fotbal,parca ar trebui sa traga la plug,ii vad!Stresati!
    Sunt niste soldati la care maresalii le cer sa se sacrifice,dar asta nu functioneaza mereu!
    Exista incordare maxima si daca nu este un grup unit,nu vor fi nici rezultate!Niciodata!
    Tisza bacsi nu vrea raul,dar standardele dansului,fara pedagogie nu mai functioneaza in zilele de astazi!Putini se acomodeaza cu dansul!
    Cand nu joaca din placere ci cu spaima,asta este!
    La mai mare!Succes baieti!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button