Minifotbal, futsalzTOP ARTICOLE

Șimandul a ieșit din cursă după prima zi a „zonei” de mini-fotbal de la Arad, Premiere și Luciano – îndreptățite să spere la finală





„Zona” de mini-fotbal de la baza sportivă DeSavoia din orașul nostru a debutat cu zece meciuri tari și peste 100 de spectatori pe marginea celor două terenuri artificiale. Echipele arădene au jucat și ele câte două partide astăzi, una dintre ele fiind deja eliminată din cursa pentru finala de la Alba Iulia.

Vorbim despre Șoimii Șimand, care a pierdut ambele întâlniri din grupă: 1-5 cu CS Luceafarul Floresti (gol Buruiană) și 0-4 cu Rancan Baia Mare. Young Boys – Autovip 1-5 și Rancan – Young Boys 2-0 au fost celelalte rezultate ale Grupei C.

În Grupa A, campioana de la DeSavoia, FC Premiere a început cu un duș rece, 1-2, cu MG Alba Iulia, cu gol arădean marcat de Prică. Echipa lui Radu Anca s-a revanșat în nocturnă, depășind-o la scor de neprezentare (3-0) pe Eurogsm Cluj-Napoca. Avrămuțiu a reușit „dubla”, iar Flavius Pavel a înscris și el din penalty. Fiindcă rezultatele grupei o ajută, Premierul are șanse bune la calificare dacă continuă seria de victorii mâine. Celelalte rezultate din grupă: Generația 88 Dej – Euro GSM 5-2, Joga Bonito – M.G. Alba Iulia 2-1, Joga Bonito – Generația 88 Dej 0-0.

Ultima echipă ce a intrat în febra competiției a fost AC Luciano Arad și a făcut-o cu un succes elocvent, 6-1 cu Aptiv Sannicolau Mare. Petrila 2, S. Popa, Poiană, Iovu și Negrea au fost marcatorii trupei lui Flavius Sabău. Mult mai greu s-a dovedit a fi partida cu Lin & Ema Alba Iulia, încheiată – de altfel – cu scor alb, 0-0. Nervii i-au copleșit pe S. Popa și colegii săi care au pierdut 2 puncte la penalty-uri contra formației din Cetatea Unirii. Grupa D este, poate, cea mai puternică, cu Luciano aflată în cărțile calificării. Alte rezultate din Grupa D: Dia Guard Divino – Aptiv Sânnicolau Mare 8-2 și Lin&Ema Alba Iulia – Bad Boys 1-0, Dia Guard Divino – Bad Boys 4-2.

Programul zilei de mâine:

 









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button