Fotbal juniori

Viitorul a învins clar Simeria și se bate cu Drobeta pentru un loc în finala „zonei” de la Craiova





Dacă Atletico și-a încheiat treaba la Reșița după doar două meciuri, Viitorul Arad continuă să spere la un loc în turneul semifinal al juniorilor Under 13. Astăzi, puștii pregătiți de Dinu Maghici au legat a doua victorie din grupa B a „zonei” de la Craiova, iar mâine, de la ora 17,30, se bate cu Drobeta Luceafărul pentru locul din finala cu gazdele de la CSU.

Așadar, după 2-1 cu AFC Isport Junior Vâlcea, a urmat un succes cât se poate de clar al „alb-roșiilor” în fața celor de la Simeria. A fost 5-0, după „pokerul” lui Alex Melniciuc și reușita lui Rafael Pocioian. Adversarul de mâine al arădenilor pare unul cât se poate de tare, ținând cont de rezultatele obținute până acum în grupă:  8-0 cu CFR Simeria și 5-0 cu AFC Isport Junior Vâlcea.









7 comentarii

  1. Bravo!Short making!Drobeta Severin nu este invincibila!Mult succes!Nu este Luceafarul Severin,macar ca ce fac Severinenii,Resitenii si Timisorenii… isi fac niste selectionate municipale,despre ani de nastere,nici nu mai vorbesc!Verificati asta!Legitimari si ani de nastere!Mare atentie!
    Felicitari TUTU-le pentru copilul tau!Mai stii anii 80,la Hunedoara?Cireseata????
    Multa bafta!Culoarul este foarte bun!Succes!

    0
    0
    1. Te pomenesti ca deodata ai devenit fan Viitorul. Citeste ce scriai mai acum ceva vreme referitor la acest club si te vei cruci.

      0
      0
  2. Incercati sa abateti atentia copiilor,despre numele adversarilor si nu puneti presiune fara rost pe ei!Va fi bine daca au incredere in ei!Sa nu o faceti,nici ca parinti si nici ca antrenori!
    Sa ne dati vesti bune!

    0
    0
    1. Va fi bine daca nu va fi rau, profund ca de obicei domnul Giro. Presiune oricum exista, mai ales ca aceasra echipa s-a aflat mai tot timpul in urma mult mai bine cotatilor Atletico 2005. Care iata ca au clacat, desi; sincer, ii vedeam defiland si la turneul final. Succes maxim, Viitorul!

      0
      0
    1. Asta e romanul , îl bucura mai mult nereușită vecinului, decât să focuseze mai bine pe propria treabă

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button