Fotbal juniori

Viitorul 2005 a pierdut finala grupei cu Drobeta și șansa la calificarea în semifinala națională: „Ne-am ridicat la standardele zonei”





Etapa zonală a campionatului național rezervată juniorilor Under 13 s-a încheiat și pentru Viitorul Arad, după ce, aseară, Atletico fusese și ea eliminată la Reșița. Echipa lui Dinu Maghici a fost învinsă cu 2-0 de Luceafărul Drobeta Turnu Severin, în finala Grupei B a „zonei” de la Craiova.

Așa stând lucrurile, „roș-albii” rămân cu cele două victorii (2-1 cu AFC Isport Junior Vâlcea și 5-0 cu Simeria) și experiența câștigată la Craiova. „Într-adevăr, am avut în față o echipă bună, care s-a întărit cu patru jucători de la LPS Târgu Jiu în iarnă poate și care, poate, merită să joace finala cu gazdele de la Craiova. Drobeta ne-a condus cu 1-0 la pauză după un șut de la distanță la care portarul nostru a fost mascat, după care, zicem noi, trebuia să beneficiem de un penalty. Portarul lor i-a boxat pur și simplu frunte lui Melniciuc, l-a lovit și în genunchi, iar jucătorul nostru nici nu a mai putut continua meciul. Dacă am fi primit 11 metri și am fi făcut 1-1, altfel s-ar fi jucat meciul apoi. A fost, practic, momentul psihologic al partidei. În cele din urmă, am luat și golul doi și a trebuit să ne recunoaștem învinși de o formație foarte arțăgoasă, chiar rea. Nu degeaba jucătorii lor au primit patru cartonașe galbene, or la copii e destul de mult. Asta e, experiența a fost benefică, ne-am ridicat la standardele acestei zone. De altfel, am fost felicitați de cei de la Craiova și chiar și partenerii noștri de întrecere de azi”, a menționat Dinu Maghici, antrenorul Viitorului.

Călin Ticiu, Darius Balasz, Paul Ardelean, Raul Rus, Victor Gomboș, Dan Gherman, Alexandru Havran, Darius Ciupuligă, Eric Rosza, Luca Tulvan, Claudiu Drăgoi, Rafael Pocian,  Alex Melniciuc, Andrei Iluna, Marius Hudișteanu, Răzvan Joldea, Gabriel Szoke și Răzvan Olăroiu au reprezentat vicecampioana Aradului la juniori Under 13 în orașul din Bănie.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button