Sporturi de contact

Judoka Under 11 ai Aradului au contribuit cu trei medalii la „aurul” echipei feminine pe euro-regiuni: Elena Costea – prima la +52 kg





Pe Litoral, la Mangalia, aproximativ 500 de judoka și-au dat întâlnire pe tatami, la campionatele naționale Under 11. Aradul a fost în prim plan cu cinci medalii, ce au pus umărul la cucerirea de către echipa feminină a zonei de sud-vest (formată din sportivi din județul nostru, Timiș, Hunedoara, Caraș Severin și Alba) a celei mai prețioase medalii.

Cel mai important rezultat l-a obținut Elena Costea, la categoria +52 kg. Sportiva legitimată la CS Podgoria Ghioroc, unde e pregătită de Iosif Szilyer și Carol Szabo, a urcat pe prima treaptă a podiumului. „Mulțumim antrenorilor, Primăriei Ghioroc, părinților, sponsorilor și tuturor celor care ne susțineti și credeți în noi. Vă iubim și vă mulțumim din suflet. Mult succes și baftă judoka de la U 13 care, peste două săptămâni, vor participa la finala CN la Satu-Mare”, spune Cristina Szabo, președinta Podgoriei. Ghiorocul le-a mai angrenat în competiția de la Mangalia și pe Maria Matei și Lorena Suciu.

 

„Argint” a luat o altă sportivă din județ, Miruna Cotu (categ. 52 kg), de la Unirea Sântana. Același club i-a propulsat pe locul 3 pe Amelia Paven (40 kg) și Robert Bîte (50 kg). „Felicitări medaliaților, dar și lui Cristian Sîrb, clasat pe locul 5, pentru aceste rezultate. Clubul Unirea Sântana a contribuit la primul titlu de campioană națională a echipei regionale și suntem mândri de acest lucru. Bineînțeles că sunt mulțumit, dar în același timp conștient că avem foarte mult de muncit. este o performanță să ajungem aici, dar este foarte greu să ne menținem”, a spus Sebastian Rus, antrenorul judoka din Sântana.

CSM Arad a luat la rându-i trei medalii pe Litoral. David Mercea (categ. 34) – argintul, iar Andrei Budugan (categ 38 kg) și Michel Morodan Cope (categ. 46 kg) – bronzul. Ioan Pohaci a ieșit doar al cincilea. Dorin Drimbe, Lazăr Loghin și Ionel Lazăr sunt antrenorii copiilor de la CSM.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button