Fotbal juniori

31 de echipe la a 19-a ediție a Cupei de vară Atletico!





Terenurile „Atletico” (de pe strada Hunedoarei) și „Banatul”, din Sânnicolau Mic, vor găzdui ediția cu numărul 18 a Cupei de vară Atletico. Turneul începe vineri, 15 iunie și se încheie duminică, cu finalele și festivitatea de premiere (cupe, medalii, trofee speciale).

Grupele de 2007, 2008 și 2009 vor juca pe jumătate de teren, iar cele de 2010 pe o suprafață cu diminesiunile unui teren de handbal. Nu mai puțin de șapte cluburi arădene vor onora competiția, respectiv UTA, CSȘ Gloria, Viitorul, Academia Brosovszky, Progresul Pecica şi ACS Socodor, plus, bineînțeles, clubul gazdă, Atletico. Din Timiș sosesc Juventus Timişoara, AS Pădureni-Lugoj, Galaxy Timişoara, Electrica Timişoara şi AS Recaş. Sălajul participă cu Viitorul Crasna, iar județul Gorj cu Minerul Motru.

Partenerii celor de la Atletico în organizarea acestei competiții sunt Primăria Arad, prin Centrul Cultural Municipal Arad, Direcția Județeană de Sport și Tineret Arad și Consiliul Județean Arad, prin Centrul Cultural Județean Arad.









4 comentarii

    1. Bine, astia sunt doar banii alocati de primarie pentru atletico. Toate cluburile platesc taxe de participare.

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button