CM Rusia 2018

Robbie Williams, brazilianul Ronaldo și o soprană locală încălzesc atmosfera în deschiderea „mondialelor” din Rusia





Organizatorii Campionatului Mondial din Rusia, au pregătit o festivitate de deschidere scurtă, dar intensă, mâine, cu începere de la ora 17,30. Faţă de precedentele Mondiale, ceremonia a fost proiectată după o altă schemă, axată mai mult pe componenta muzicală.

În primul rând, a fost redusă pauza dintre festivitate şi startul meciului de debut. Pe scena arenei „Lujniki” din Moscova vor urca trei nume grele din lumea sportivă şi artistică. Înainte de toate, microbiştii se vor bucura să-l revadă pe celebrul brazilian Ronaldo (41 de ani), de două ori câştigător al Cupei Mondiale.

În schimb, show-ul muzical va fi întreţinut de cântăreţul britanic Robbie Williams şi de o soprană locală, Aida Garifullina. „Mi-am îndeplinit un vis din copilărie”, a declarat Robbie Williams, entuziamat de misiunea de a deschide Mondialul din 2018 în faţa a 80.000 de spectatori, dar şi a sutelor de milioane de telespectatori din întreaga lume.

Primul meci al Campionatului Mondial 2018, Rusia – Arabia Saudită, e programat joi de la ora 18.00 și se va vedea în direct în România pe TVR 1 și TVR HD.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button