UTA AradzTOP ARTICOLE

UTA dispută 8 meciuri amicale în această vară, dintre care 6 sunt cu formații maghiare: Seria lor începe pe 7 iulie cu Bekescsaba!





Chiar dacă lucrurile nu sunt clarificate în zona managerialo-patronală, clubul UTA și-a schițat un program de pregătire estival, ce include nu mai puțin de 8 meciuri de verificare. Ionuț Popa a transmis datele la care ar dori să-și vadă posibilii elevi la lucru, iar Codru Grădinariu și Claudiu Drăgan au reușit, în mare parte, să bată în cuie adversarii verii.

Seria testelor va începe pe 7 iulie, când „roș-albii” dau piept cu Elore Bekescsaba, echipă ce a terminat pe locul 3 precedenta ediție de eșalon secund maghiară. Ceva mai târziu, va urma și revanșa cu Elore, cum și cu Szegedul, formație retrogradată în eșalonul trei la finele campionatului, se va lega o „dublă”. În fine, e stabilită și o întâlnire cu Debrecen VSC, a cincea forță a primei ligi maghiare, iar de la Mako se așteaptă doar răspunsul final. „Bătrâna Doamnă” le-a mai provocat la câte un amical și pe divizionarele trei arădene, Șoimii Lipova și Național Sebiș, care au și dat răspuns pozitiv. „Oficialii” clubului nu doresc să dezvăluie încă toate datele acestor teste, fiindcă ar mai putea apărea mici modificări. Totodată, nici locațiile în care se vor disputa meciurile nu sunt bătute în cuie.

Cert este că de luni, 18 iunie, Ionuț Popa ar trebui să conducă un prim antrenament din noua stagiune. La acesta sunt așteptați absolut toți fotbaliștii care au terminat sezonul în „alb-roșu”, cu excepția fundașilor Roșca și Markovic. În rest, toate contractele expiră la finalul lunii și, chiar dacă – poate – unii dintre jucători s-ar fi putut înțelege cu alte formații, până pe 30 iunie sunt la dispoziția clubului arădean. Oricum, Codru Grădinariu, directorul general al grupării arădene, a recunoscut că s-au început, e drept, destul de timid încă, negocierile pentru reînnoirea contractelor cu fotbaliștii care au confirmat în stagiunea de primăvară.









16 comentarii

  1. Bine măcar că l-ați confirmat pe marele antrenor care a reușit sa bată 3 din 13 meciuri și pune condiții sa mai rămână la UTA și alți antrenori care au avut rezultate mai bune au fost dinamitați…

    0
    0
    1. Cu toate păcatele lui, poți să-l judeci din postura de antrenor atunci când el face selecția, pregătirea, nu când preia o echipă aflată in degringoladă.

      0
      0
  2. „Reinoirea contractelor cu fotbalistii care au confirmat in stagiunea de primavara ,, . Care sunt acei „fotbalisti,,?

    0
    0
      1. Bun , da astia au” confirmat” in lupta pentru evitarea retrogradarii (desi tot un fel de remarcati sunt) .Iar daca se vrea promovarea atunci……….

        0
        0
          1. Chiar asa!Ce promovare visam?Privesc la Liga a 2-a,cam ce efervescenta exista..Chiar si pe canalele sportive TV si prin presa sportiva,parerea este unanima: Liga a 2-a va fi mai atractiva decat prima!Sa speram in acest caz ca si drepturile de televiziune vor fi reevaluate!
            Pe langa echipele care se cunosc deja,cu pretentii mari,macar dupa nume,Luceafarul Oradea fuzioneaza cu CSM Resita(nu stiu cum,pentru ca stiam ca regulamentul nu mai permite) si va evolua in Valea Domanului unde este foame mare de fotbal si exista maxima sustinere.Sirineasa va evolua sub denumirea de „Jiul Petrosani”…
            Sa vedem daca rasare soarele si pe ulita noastra cumva?!?!

            0
            0
          2. Eu cred ca sunteti oameni informati , nu cititi declaratiile oficialilor ?!?!? Nu e vorba de ce visez eu , ci ei !!!

            0
            0
          3. @ GIro – la anul liga a II-a va fi extraordinara in ceea ce priveste numele echipelor si numarul suporterilor. Propun ca echipa care va castiga liga a 2-a sa primeasca dreptul de evolua in cupele europene la anul.

            0
            0
  3. Vorbim de amicale,ok ! Dar daca cei care le expira contractele nu le mai reinnoiesc cu echipa echipa jucam? Under 17 sau 19 ? Popica trebuie sa ceara jucatori ,sa avem stabilitate la echipa si atunci putem vorbi de proiecte .Pana una alta totul este bla,bla ,bla !

    0
    0
  4. Stan a vorbit doar de o posibila conferinta,saptamana viitoare!In rest, te asigur ca inca este ceata totala!Si asta nu suna deloc bine,cu 4 zile inainte de asa spusa reunire….
    Sper sa nu fim in postura de a culege din nou ce a mai ramas prin targ!
    Daca ar fi la stadiul de zvonistica,se aud multe si marunte,totusi sper sa iesim bine,cumva!
    HAI UTA noastra!!!Hai si tu Falca cu terenurile odata,pentru ca ne-am pierdut orice speranta!Sper ca ai bagajele facute!Din partea mea si spre Bruxelles,doar sa nu te mai vedem pe aici in aceasta viata!In cazul ca vei ajunge la Bulau,sa nu uiti sapunul,bagaje multe nu ai nevoie pentru acolo!

    0
    0
  5. Amicale cu echipe de liga 3 . Asa vom arata si noi . Iar vor castiga in amicalele astea de 2 bani, iar va avea lumea vise si cand colo realitatea va fi trista . Cu Popa cu tot va fi foarte trista . Fratilor e groasa rau din pacate . Cel putin asta este parerea mea e groasa rau.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button