Liga a 2-a

Sebișul, Lipova și Cermeiul i-o pasează UTA-ei pe Reșița! Luceafărul – aproape de a se muta în Valea Domanului





După al doilea sezon în care a ratat promovarea în Liga 2-a, Reșița ia serios în calcul „îmbrățișarea” clubului Luceafărul Oradea, controlat de omul de afaceri, Nicu Sarcină. Expressdebanat.ro susține că autoritățile locale din orașul cărășan și-au dat acordul de principiu cu privire la asocierea municipalității cu divizionara secundă ce a evoluat în stagiunea precedentă la Sânmartin, fără a avea sprijinul urbei de pe Crișul Repede.

Mai rămâne de găsit o cale prin care Luceafărul să fie transformată în CSM Reșița. Sarcină rămâne să asigure finanțarea privată, în timp ce Consiliul Local Reșița se va ocupa de întreținerea bazei sportive și de echipele de juniori. În acesta condiții, Daniel Oprița ar urma să rămână pe banca tehnică a „rossonerilor”, bandu-se pe un lot de jucători valoros, cu care atace promovarea în Liga 1.

Asta înseamnă că divizionarele terțe arădene, Național Sebiș, Șoimii Lipova și Lunca Teuz Cermei scapă de un competitor puternic în seria a IV-a, dar veștile pot fi proaste pentru UTA. Dacă, într-adevăr, „mariajul” Luceafărul – Reșița se face, gruparea din Valea Domanului ar putea deveni una dintre principalele contracandidate la promovarea în elită.









2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button