UTA AradzTOP ARTICOLE

Marian Costea e noul team-manager al UTA-ei!





Chiar dacă finanțarea privată încă lipsește, lucrurile se mișcă la clubul UTA. În această după-amiază este programată reunirea lotului în vederea pregătirii noii stagiuni fotbalistice, iar stafful a fost completat cu partenerul lui Marius Stan. În comunicatul de mai jos, gruparea fanion a Aradului anunță că Marian Costea, fost conducător la Brașov, Dinamo sau Ceahlăul, e noul team manager al „Bătrânei Doamne”.

Dar iată comunicatul oficial al UTA-ei:

”UTA se numără printre primele cluburi din liga secundă care încep pregătirea pentru noul campionat.

În această după-amiază, la ora 16:30, staff-ul tehnic și jucătorii aflați sub contract se întâlnesc pentru un prim antrenament al campaniei pregătirii de vară din stagiunea 2018-2019. Alături de jucătorii rămași din efectivul ce a încheiat sezonul trecut, vor fi prezenți și fotbaliști vizați să întărească lotul.

În aceeași ordine de idei, staff-ul primei echipe a fost completat prin cooptarea domnului Marian Costea, care va îndeplini rolul de team-manager.”









12 comentarii

  1. Să respectăm deciziile clubului și să păstrăm criticile pt. atunci când va fi și cazul. Fara dreptul la critica nu exista nici lauda sinceră. . Hai UTA !!

    0
    0
  2. Pe la noi se spune că „omul sfințește locul”, poate și pentru a ascunde că, atunci când n-am știut sau n-am putut pregăti cum trebuie „locul”, uneori, ne-a salvat creativitatea, inspirația sau munca – pur și simplu! – „omului”. Strategia AFC UTA rămâne una bazată pe oameni care fac minuni, nu pe un sistem organizat.
    Viața, în general, și fotbalul, în particular, ne tot arată că succesele le au cei care sunt organizați pentru asta și pentru care, desigur, lucrează profesioniști. Chiar dacă avem toate motivele să fim pesimiști, să sperăm că omul știe în ce intră și că va putea face minunile de care echipa chiar are, din ce în ce mai mult, nevoie…

    0
    0
  3. Dincolo de faptul ca – „UTA se numara printre primele cluburi din liga scunda care incep pregatirea pentru noul campionat,, (ceea ce arata forta , determinare , hotarire , stabilitate ectetera , ectetera , ectetera , ce tari suntem ), conducerea (aia care o fi ea )ar trebui sa iasa intr-o conferinta de presa si sa raspunda la MULTE , MULTE intrebari (da sincer)!!! Pentru ca numai cu , comunicate din care ies basici verbale de genul celor citate mai sus, vom deveni „cavalerii tristei figuri ,, !!!

    0
    0
  4. Sper ca nu a ramas degeaba,doar pentru himere desarte….Ma rog,sa lasam cuvintele mari gen…”promovare”,nu cred ca se pune problema in situatia actuala!Nu se pune problema INCA,dar cu pasi mici,daca se fac siguri….nu stiu…vom vedea!Din nou!
    Am impresia ca varianta Stan,inca nu este trecuta la domeniul trecutului,atat timp cat Tucudean se codeste si nu iese pe interval….
    Si presimt ca nici nu va iesi,atat timp cat tata socru,dl.Cosma,nu este de acord,ori cu vre-o 50.000Eur,ce vrei?Sa fi sponsor?

    0
    0
  5. Dumneata Marian Costea ce ai comun cu Aradul !
    Daca nu ai nimic comun, pleaca !

    Nu stiu daca Falca cind a venit in Arad a venit cu o punga de nylon, cu un leu.
    EL SIGUR ,NU ARE NIMIC COMUN CU ARADUL !

    Pleaca Coste. Aradul nu are nevoie de toate viniturile de pe toate coclaurile

    DACA ARADENII NU AJUTA ARADUL, SA MOARA PE MINA ARADENILOR
    a murit pe mina lui bara,sandu si altii
    TOTI ASTIA AU FOST NISTE VINITURI IN ARAD
    e trist ca nu se invata din trecut

    BARONUL NEUMAN A FOST O VINITURA IN ARAD
    de alt calibru.
    nu este termen de comparatie cu astia

    CU NISTE NIMENI
    CARE SE CRED MARI

    PROSTIMEA,POPULIMEA, SA NU MAI CREADA IN TOTI PROSTII SI IN TOATE MINCIUNILE

    0
    0
    1. de unde revolta si ura fata de un angajat al clubului UTA? trebuia sa fie din centrul Aradului ca sa poata lucra la club? Este optiunea celor care acum se ocupa de club, ei l-au angajat. Si pe el il vor tine rezultatele manageriale si sportive.
      cu ce drept ii cereti sa plece?

      0
      0
    2. Ramai uimit de felul in care vorbesc anumiti insi pe aici! Este UTA interzisa non aradenilor?? De cand un aradean este plin de atata ura? Pentru tine pina si Baronul Neuman a fost vinitic si te-a deranjat , nu-i asa? Daca nu era el ce mai scriai astazi pe aici? Sa stii ca un om cu un astfel de comportament poate deveni foarte repede un pericol public pentru ca am impresia ca ai ceva probleme psihice. Mergi si cauta-te , spre binele tau

      0
      0
  6. o intrebare pentru domnul calin veghes
    am colectia completa fotbal vest
    sunt suporter uta din 1964
    dumneata cine esti
    daca vrei sa spui
    daca nu
    sa fii sanatos
    nu voi colabora CU TINE niciodata
    nu imi trebuie nimic de la tine si nici de la altii
    nu trebuie sa mi spui nimic

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button