Fotbal judetean

AJF-ul între două competiții de sezon: „Aurel Vlaicu” a câștigat Campionatul Străzilor, se mizează pe 40 de echipe la Cupa Satelor!





Reconfirmat președinte al Asociației Județene de Fotbal, Adrian Lucaci își vede de proiectele demarate încă de anul trecut. Zilele trecute, „sita” a cernut la Campionatul Străzilor cu ocazia turneului final disputat pe arena „Gloria Bujac”. S-au înfruntat în sistem campionat Str. Dumbrava Roșie – Ceala (Gai), Str. Independenței (Bujac), Str. Prunului (Grădiște), Str. Voinicilor (Micălaca) și Calea Aurel Vlaicu (Vlaicu).

După trei ore de întreceri solicitante, „Aurel Vlaicu” a luat trofeul, în componența: David Ștef, Darius Șiclovan și David Schneider, antrenați de profesorul Flavius Stoica. Nicio echipă prezentă nu a plecat cu mâna goală acasă, ci cu plachete, diplome, dulciuri și medalii, pregătite atent de Gabriel Hărduț, președintele Comisiei de Copii și Juniori din cadrul AJF Arad. „Campionatul Străzilor a fost un succes,  cu o participare destul de substanțială din partea copiilor născuți în anul 2006 și mai mici. Sperăm ca în scurt timp să extindem și la seniori, sub o altă formă, această competiție inedită”, a spus Adi Lucaci, ajutat la festivitatea de premiere de Dan Oprescu, selecționerul României Under 18.

Șeful AJF și echipa sa au dat start înscrierilor pentru ediția a doua a Cupei Satelor. Aceasta se va desfășura în luna iulie, fiecare echipă urmând să treacă pe tabelul de înscriere 20 de jucători, cu vârsta de peste 14 ani. Ultima zi de înscriere este data de 29 iunie. „Mizăm pe 40 de echipe, iar câteva dintre ele să continue și în Liga 6-a. AJF ajută în continuare cu proiectul de finanțare pentru plata baremelor de arbitraj. Din păcate, vor fi bani mai puțini ca și anul trecut pentru că la nivelul Consiliului Județean sunt bani mai puțini ca buget. Ceea ce facem noi la Arad va fi baza unor acțiuni pe care le va desfășura Federația în toate județele începând cu anul viitor. Noi suntem exemplul pozitiv și ca organizare, dar și ca amploare a participărilor la aceste competiții. Suntem în tatonări și pentru Cupa Firmelor, sperăm să finalizăm în curând prima ediție a acestui nou proiect al nostru”, a mai punctat Lucaci.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button