UTA Arad

Stâlpii de nocturnă sunt montați pe „Motorul”, ar trebui să demareze operațiunea de montare a „sinteticului”





Lucrările de montare a stâlpilor de nocturnă se apropie de final la stadionul „Motorul”. Aceștia au fost ridicați pe latura terenului dinspre vestiare, urmând ca „operațiunea” să fie completată cel târziu mâine.

De asemenea, până la finalul acestei săptămâni, Primăria ar putea preda amplasamentul firmei gălățene, câștigătoare a licitaţiei pentru montarea gazonului artificial. „În cursul zilei de joi vom veni la Arad pentru preluarea amplasamentului. Am fost chemaţi oficial la o întâlnire în vederea începerii lucrărilor, vom vedea dacă suprafața este la cotele cerute de noi. Termenul de realizare a lucrării este de 30 de zile, ploaia fiind singurul factor ce ar putea amâna acest termen. S-a solicitat un gazon certificat FIFA 2 stele, cu strat elastic shockpad. Ca şi tehnologie este un sistem de ultimă oră. Din punctul de vedere al granulelor, acestea nu sunt de cea mai înaltă calitate, dar nici de cea mai joasă. S-au solicitat granule din cauciuc reciclat vopsit verde. Primăria a ordonat suplimentar unei alte societăţi un sistem de aspersie, care nu ar fi fost necesar, dacă granulele nu se încălzeau de la soare” ne-a declarat reprezentantul ISCHIA Sport din Galați.

Dacă amplasamentul va fi recepționat de firma gălățeană și lucrările vor demara cel târziu săptămâna viitoare, există speranțe ca UTA să poată debuta în Aradul Nou în noua stagiune fotbalistiă. Și, poate, chiar să susțină și un meci amical. Vă reamintim că ultimul meci disputat de „roș-albi” pe „Motorul” s-a jucat pe 9 decembrie 2016: 1-0, cu Foresta Suceava.

17 comentarii

    1. va, vai vai ce ati facut din 1989 incoace . nimica.. numai smecheri si mafios in orasul asta.
      sa va fie rusine.

      0
      0
    1. Foarte bună gluma 🙂 mai urmează tribune încălzite iarna , acoperiș retractabil, parcare subterană și tabelă OLED 🙂
      Să fie odată gata ,să vină și echipa acasă ,altfel vor juca băieții …Hai UTA

      0
      0
  1. „Termenul de realizării a lucrării este de 30 de zile, ploaia fiind singurul factor ce ar putea amâna acest termen”. Nu am fost eu atent , sau aceasta fraza e in premiera afirmata ? Adica fiecare zi de ploaie amana termenul de predare ?

    0
    0
  2. E bine ca se va uda iarba din plastic…in loc sa pui gazon sintetic de calitate. Cui îi trec astea prin cap? Aa.. Era sa uit. Nu va fi la calitatea necesara lucrarea de sub gazon si se va amana din nou.

    0
    0
    1. Acum și pretenții…nu ai vrea cumva gazon ca pe old traford? Că de ăla a vrut falca cu bipârț să pună, dar nu o vrut Grădinaru

      0
      0
    2. @Darthept,,,,tin cota alaturi de tine,macar ca nu ma pricep la pariuri,dar daca m-as pricepe,as merge si eu pe ideea ca structura inferioara nu va fi buna de acceptat, ca sa se inceapa montarea acestui plasticarai de toata contra-performanta!Pentru ca mai direct,mai voalat,suntem anuntati sa nu ne asteptam la minuni asupra calitatii!
      Panarama de nocturna este 20% gata,aceleasi sifonari de bani cu aceste cvasi-nocturne tip lumanari urmeaza si pe Sanicolau si ICRTI!OK!
      Falca a zburat din visele de europarlamentar,asa,ca nu din greseala,partidul care il sustine,nu doreste sa piarda primaria Arad!Haoleu!!!!!
      Firmele casei,capoteaza rand pe rand!Tehnodomus rateaza si predarea pasajului CET din cauza calitatii slabe al stratului asfaltic de uzura!Cine este in fapt firma subcontractata?
      Sylco-Trans!Cine alta?Asa ca urmeaza decopertare si de la zero asfaltare,timp in care stadionul UTA,din lipsa de personal(cei 4-5 salahori) va mai astepta o vreme!
      Ca la noi…la nimeni!Gura de rai!Dar cam pute gura!

      0
      0
  3. Noul manager știe că o echipa care dorește să joace fotbal de calitate trebuie mai întâi să-i funcționeze ….MOTORUL !! Hai UTA !!

    0
    0
  4. Mai ordinari ca si galateni nu gasesti , o sa termine gazonu in trei luni , am avut de a face cu galateni , fereasca D – zeu !

    0
    0
  5. Eu astept cu nerăbdare anul 2020…incepe campania electorală, UTA promoveaza îl prima liga, baronul ne termina stadionul în timp record și cu ajutorul divinității o sa avem alt primar…

    0
    0
  6. Rog frumos pe cine stie sa imi explice ce inseamna : „gazon certificat FIFA 2 stele , cu strat elastic shockpad. „. Firma din Galati, ( in care eu nu am incredetre) ne spune : „Din punctul de vedere al granulelor, acestea nu sunt de cea mai înaltă calitate, dar nici de cea mai joasă. S-au solicitat granule din cauciuc reciclat vopsit verde. Primăria a ordonat suplimentar unei alte societăţi un sistem de aspersie, care nu ar fi fost necesar, dacă granulele nu se încălzeau de la soare” . Nu stapanesc „fenomenul.”… Ce ni se spune „printre vorbe” ? Vom avea un gazon bun sau unul dicutabil ? Va rog , din nou, daca puteti,….lamuriti-ma, sa nu mor…..nestiutor. Deocamdata atata.

    0
    0
    1. Ii simplu Cosmine,galateni-si creioneaza portita din dos ,pentru nefunctionalitatea gazonului,o sa discuam dupa prima ploaie,dar ei vor fi la Galati si noi pe Motorul si,au Doamne ce n-as da sa fie si gogu-n tribuna!!!

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button