Liga a 3-a

Mureș sau Sibiu? Ardelean împarte dreptatea în returul barajului de promovare în Liga 3-a dintre cele două județe





Dacă prima manșă a barajului dintre campioanele județelor Arad și Gorj va fi fluierată de sătmăreanul Sz. Kovacs, doi dintre „centralii” divizionari arădeni au fost delegați la alte partide decisive pentru promovarea în Liga 3-a. De fapt, Alexandru Gornic ar trebui să aibă parte de o seară liniștită, atâta timp cât conduce returul dintre ACS Unirea Mirşid (Sălaj) și ACS Sticla Arieșul Turda (Cluj). În urmă cu o săptămână, clujenii s-au impus cu 6-0, așa că soarta barajului s-a decis deja.

Un meci ceva mai complicat pare a avea Mircea Ardelean. Acesta  va călători în comuna sibiană Rășinari, unde se joacă manșa secundă dintre ACS Rășinari și ACS MSE Târgu Mureș. Gazdele au de întors scorul de 0-2 de sâmbăta trecută, iar Ardelean îi are parteneri la cele două linii pe cărășenii Daniel Humiță și Alexandru Ilie.

În fine, ambii observatori de la returul dintre Voinţa Lupac și CS Hunedoara sunt arădeni. Fiindcă în tur, echipa din județul Caraș-Severin s-a impus cu 1-0 e posibil ca Daniel Scridon și Silviu Mocanu să asiste la eșecul dureros al urmașilor celor de la Corvinul.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button