UTA AradzTOP ARTICOLE

Ionuț Popa a renunțat la trei jucători și testează „pista” Pedro Henrique





Utiștii au pus capăt primului ciclu săptămânal după reunire cu un joc în familie, prilej cu care Ionuț Popa s-a lămurit de unii jucători sosiți în probe. „Am decis să renunțăm la mijlocașii Gilbert și Munchiu, dar și la tânărul portar venit din Ungaria. Pe câțiva mai vreau să-i văd și săptămâna ce vine, poate soarta lor depinde și de fotbaliștii cu nume pe care mai reușim să-i aducem”, a menționat antrenorul principal al „Bătrânei Doamne”.

Francezul Gilbert a venit de marți la Arad împreună cu fundașul senegalez Benga, care pare să-l fi convins pe „Mister”. Daniel Munchiu, fostul mijlocaș ofensiv al lui Metalosport Galați, a participat la reunire, însă nu a corespuns pretențiilor. În fine, portarul maghiar de 19 ani al celor de la Academie Bekescsaba a prins și el 4 zile la Arad, Țapoș bazându-se – deocamdată – pe trioul din cantonamentul de iarnă Bodea – Barna – Zamfir.

La campania de achiziții lucrează în special team-managerul, Marian Costea, dar ar putea interveni și Ionuț Popa, în special în cazul jucătorilor cu care a mai lucrat. Iar pe unul dintre aceștia și-l dorește neapărat la UTA. „Cred în calitățile lui Pedro Henrique, rămâne de văzut dacă îl vom și putea ajunge. Din câte știu, e acasă, în Brazilia, rămâne să vedem dacă e dispus să vină la Arad și ce pretenții are”, ne-a mai mărturisit tehnicianul Campioanei Provinciei.

Henrique (28 de ani, 1,88 metri) a evoluat trei sezoane, între 2014 și 2017 la ACS Poli Timișoara, unde a lucrat și cu Popa. Are înscrise 40 de goluri pentru trupa de pe Bega, între care două în dubla manșă a barajului de menținere/promovare în Liga 1 contra UTA-ei, din vara anului trecut.









22 comentarii

  1. Ce ar fi să se renunțe și la pariorii si leneșii din echipă plătiți la zi normal și la revedere.
    O mare greșeală a fost când sa renunțat la Chindriș unul din cei mai muncitori jucători dovadă că a ajuns la mai bine, nu mai avem un motivator în teren cum a fost Botiș să tragă de ei un asemenea jucător asteptam la UTA.

    0
    0
    1. chindris cand era la uta era cel mai slab jucator din lot , mai terminati odata cu chindris asta !!!
      pariorii is cam toti din pacate ….

      0
      0
  2. Hai sa înceapă febra transferurilor cu jucatori aduși de Meda și Iacob ca sa înghită comisioane și jucătorii sa fie plătiți o data la 6 luni…iar dacă nu sunt rezultate va fi vina jucătorilor normal.

    0
    0
  3. Chemați la probe și jucători de la Zăbrani sau de la alte echipe din județ! Va mai dau un nume, Precupanu de la Lugoj, sau Făgărășanu de la Cugir, va asigur că sunt peste cei care au fost in sezonul trecut la mijlocul terenului! Sau vorba unuia de mai sus, trebuie musai de ăia după care se iau comisioane?

    0
    0
    1. Nu mai e de actualitate lozinca folosita la inceputul proiectului BD , ,, cu aradeni, pentru aradeni”.

      0
      0
    2. Lozinci actuale ar putea fi: ,, cu Ghita la Primarie, ramanem in Podgorie!” sau ,, cu o conducere de 2 lei, la anul jucam la Cermei”.

      0
      0
          1. Iesti un penibil pe care nimeni nu il baga in seama tot comentezi da tu anu trecut nu ai fost macar la un meci ai fost numa pe live la sportarad

            0
            0
          2. Alexuta, ai tu lista cu cine a fost la meciuri? Si chiar daca nu as fi fost , comentariile nu cred ca sunt permise doar celor care dorm pe stadion????.

            0
            0
        1. Nu este patetic,doar ca mereu „cine este de vina?”,si in fapt bate apa in piua!
          Isi da multiple like-uri,de pe adrese diferite si ulterior se aplauda…
          Are lozinci,mai nou si poet…..Cred ca daca l-ai gasi pe strada si l-ai pune rapid sa numeasca jucatorii UTA-ei,primul ar fi Domide,pe care si daca il intrebi pe un prematur nascut la Spitalul Matern,din parinti suporteri UTA,tot Domide ar fi primul cuvant rostit in loc de MAMA!
          Pelin,bietul,inca incearca sa gaseasca pe Wikipedia,macar culorile reprezentative!Despre meciuri…de unde?
          „E usor a scrie versuri,cand nimic nu ai a spune”!

          0
          0
          1. Doar voi stiti, doar voi mergeti la meciuri etc. Multa sanatate, geniu pustiu!????????

            0
            0
          2. Povestea cu autobuzul de la Domide, cu haita de caini adusa special sub geamurile pensiunii unde era cazata o grupa de copii pt a-i deranja, firul scurt cu Adili si multe ineptii, mie unul mi-au demonstrat ca …. . De aceea iti doresc mai de fiecare data, multa sanatate.

            0
            0
  4. Pe Pedro Enrique a declarat Popa ca a vrut sa-l bata,dupa acel cartonas rosu incasat,ca apoi sa-l tina mai mereu pe banca de rezerve,dar cum il baga,cum si marca,inclusiv de 2 ori impotriva UTA-ei la baraj.
    Interesant ar fi Enrique,dar o fire greu de stapanit,cu aere fitoase,de vedete…Calitatile fotbalistice in schimb,la cote ridicate!

    0
    0
  5. Daca nu-s bani si se ramane pe varianta LC, nu se pot face minuni. Primaria va da , in continuare, cu o mana si va lua cu doua, ni se vor promite noi baze sportive, se va mima interesul pt fenomen etc. Nimic nou sub Soare!

    0
    0
  6. Daca este adevarat ceea ce se vehiculeaza,despre jucatorii contactati,doriti,cum spune Mister Popica,atunci surpriza maxima,intr-adevar este!Chiar nu sunt „elefanti”!
    Ma ia cu ameteli!Cum naiba i-ai putea plati?Din ce?Inseamna ca finantarea suna binisor…se bazeaza pe ceva,totusi…Doar nu cred ca se merge din nou pe Neveu.Ar fi cantecul lebedei!
    Cred ca visez!Si visez frumos de data aceasta,eu fiind mereu realist,nu neaparat pesimist.
    Dar daca le iese pasenta,ma inclin si jos palaria!
    Sincer ma sperie numele vehiculate,nu prea cred…am mai trecut prin astea,dar de data aceasta se pare ca suna altfel…..
    HAI UTA mea!

    0
    0
    1. Da , una este să-i vrei și alta este să-și dorească și ei să vină și să-i poți aduce , de urmărit din ce îi vor plătii că deocamdată nu tu belgieni , nu tu arabi, nici măcar locali nu au venit să investească și timpul trece repede, campionatul bate la ușă.

      0
      0
  7. Falca fa-te ca lucrezi la stadioane,domnule Costea va rog nu va jucati alba -neagra cu suporterii ! Popica te rog pune piciorul in prag cum se spune si pune echipa pe picioare ,alege ce crezi ca este bine ptr echipa ,da bice .Suntem in urma cu transferuri,sponsori, nou promovatele se misca ma repede ca noi.Conducerea parca nici nu mai exista,ar trebui scosi din lista de salarii( ca oricum papa bani degeaba) .Atat mai ramane de spus : FORTZA UTA !

    0
    0
    1. La panda este firma din Galati,ca sa nu ploua!Care firma?Inca nu a garantat comisionul Meteo!Doar minciuni!Nu s-a acceptat firma maghiara care ar fi terminat in 2 miscari,asigurand inclusiv infrastructura,pe ploaie si vant,care nu au pus conditii Meteo….Mai boi decat comenduirea nu exista!Jenant!Penibil!
      Daca le iesea pasenta cu PUD/PUZ Kaufland,era gata demult!De noi,aradenii depinde mai departe!Acceptam sau nu sa fim terfeliti?

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button