Fotbal judeteanzTOP ARTICOLE

Șiria e proaspăt promovată în Liga 5-a, dar gândurile îi zboară deja spre elita județului: „Baza sportivă ne obligă la mai mult” + FOTO





Pentru al doilea an consecutiv, Ionel Tulac a promovat în Liga 5-a, la … Pâncota. Vara trecută o făcea în tricoul celor de la Podgoria Pâncota, având – totodată – și rolul de sponsor, pentru ca astăzi să sărbătorească chiar pe terenul fostei echipe promovarea cu Podgoria Șiria.

Mai mult, cel poreclit „Ciocolată” a și înscris unul dintre golurile barajului cu AS Villa Gurba, iar din postura finanțatorului anunță un nou sezon printre fruntașe. „O promovare pe cât de așteptată, pe atât de meritată. Ne-am încurcat surprinzător cu unele echipe și iată că am avut nevoie de un baraj pentru a promova. Sperăm să reușim să jucăm bine și în Liga a 5-a, cu obiectivul clar al promovării în primul eșalon. Ne vom întări în această vară, mai ducem și copii talentați, vom face minim trei antrenamente pe săptămână. În plus, vom pune pe picioare și o grupă de copii, căutăm în acest sens un antrenor care va fi supravegheat de Leo Pința. Îl avem și pe domnul Silviu Turc lângă noi, iar relația cu Primăria din Șiria este excelentă.  Pe lângă ambiția și dorința noastră de a ne demonstra valoarea, baza sportivă <<Otto Greffner>> ne obligă și ea la mai mult. Acum că, din câte se pare, UTA va juca la Arad, vom avea la dispoziție terenul doar pentru echipele noastre, pentru antrenamente și jocuri. Dar, despre planuri mai avem timp să vorbim, astăzi sărbătorim. Avem și zilele Șiriei, unde suntem invitați cu toții de domnul primar”, a spus Tulac, imediat după încheierea confruntării cu Villa Gurba.

Într-adevăr, echipa pregătită de Leo Pința a fost primită cu fast la Șiria, urcând pe scena amenajată pe stadion cu ocazia zilelor comunei. „Suntem mândri de fotbaliștii noștri, care din toamnă vor juca în Liga 5-a. Ca și Primărie vom încerca să facem tot posibilul să-i ajutăm să mai urce un eșalon, iar Șiria să aibă din nou echipă în Liga 4-a. Un mare merit îl are finanțatorul Ionel Tulac, antrenorul Leo Pința și, bineînțeles, jucătorii. Să-i aplaudăm și să le urăm baftă la anul”, a spus Valentin Bot în fața unei numeroase audiențe strânse în această seară la sărbătoarea zilelelor localității de baștină a lui Ioan Slavici.

Fotbaliștii Șiriei au urcat pe scenă chiar înainte de atracția serii la poalele Cetății, interpreta de la sud de Dunăre, Neda Ukraden.

Galeria FOTO de la barajul de promovare și festivitatea de la Șiria

Un comentariu

  1. Ce echipa frumoasa… de la cel mai mic până la cel mai mare!!!Felicitări întregului colectiv ACS PODGORIA ȘIRIA.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button