Sporturi de contactzTOP ARTICOLE

Ghiorocanele Szabo și Abuzătoaie – aur la „naționalele” Under 13 la judo, un bronz și pentru Unirea Sântana





Anul de excepție al judoka de la Podgoria Ghioroc s-a materializat prin alte două titluri de campioane naționale la Under 13. Finala categoriei a avut loc în weekend, la Satu Mare, acolo unde Carolina Szabo (cu dublă legitimare CSM/Ghioroc) nu a avut adversară la categoria 36 de kilograme, deși nu a împlinit încă vârsta de 12 ani. Având dublă cetățenie, Szabo e dublă medaliată cu aur și în Ungaria și se pregătește să reprezinte Aradul la Balcaniadă. Dar, antrenorii formației din Podgorie, Iosif Szilyer și Carol Szabo, au mai scos o campioană națională. Este vorba despre Beatrice Abuzătoaie, la categoria 24 de kilograme. „Mulțumim Primariei Ghioroc, Consiliului Local, părinților, sponsorilor și tuturor celor care ne susțineti și credeți în noi, vă iubim și vă răsplătim cu rezultatele noastre”, transmite Cristina Szabo, președinta grupării ghiorocane.

Apoi, arădencele Carolina Szabo, Anamaria Corleciuc, Anamaria Cuc (Podgoria Ghioroc), Ana Maria Tuduce, Roxana Mărgărit (Unirea Sântana), Maria Bociort, Timeea Hegyi, Cristina Ciocădău, Cristiana Mercea (CSM Arad) și Amalia Cuba (CSȘ Gloria) au contribuit la „bronzul” cucerit de Euroregiunea 5A.

La băieți, singura prezență pe podiumul „naționalelor” de la Satu Mare a fost asigurată de Bogdan Onețiu, de la Unirea Sântana. Elevul lui Sebastian Rus a luptat la categoria 55 de kilograme. Altfel, echipa masculină Euroregiunea 5B, din care au făcut parte și arădenii, a ocupat poziția a 5-a.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button