UTA Arad

„Dulăul” admite: „O altă determimare și tensiune în play-off, avem o săptămână crucială în față”





După ce și-a luat punctele cu Brașovul, UTA se deplasează în sudul țării, pe două dintre stadioanele unde a capotat în sezonul regulat, fără a marca niciun gol. Teoretic, dincolo de miza punctelor, există și o mare dorință de revanșă din partea „alb-roșiilor”.

În plus, Cristian Todea consideră că datele problemei vor fi cu totul altele decât în campionat și asta pentru că: „Meciurile de play-off au o încărcătură deosebită, mult mai mari decât cele obișnuite. E una să joci cu Reșița sau Tărlungeni și alta să întâlnești cele mai bune echipe ale seriei, în fața cărora dispuți adevărate finale. E o altă determinare și tensiune la mijloc. De fapt, se vede și în Liga 1, că – practic- rar se mai încheie un meci 11 contra 11. Apare cel puțin un cartonaș roșu de fiecare dată și asta pentru că încărcătura și implicit miza sunt mai mari”.

Totodată, antrenorul secund al „alb-roșiilor” spune că următoarele trei partide concentrate în decurs de 6 zile ar putea fi decisive pentru speranțele de promovare ale echipei. „Ideal ar fi să luăm 9 puncte, dar bune ar fi și 7. De la Mioveni și Târgoviște vrem să ne întoarcem cu minim 4, iar la meciul cu Mediașul ne vom mobiliza altfel. Suntem conștienți că avem o săptămână crucială în față, multe se pot decide în 6-7 zile, iar noi sperăm că în favoarea noastră”, a adăugat „Dulăul”.

 

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button