SOIMII PÎNCOTA liga 3 arhivă

Muzsnay: „Am încercat să egalăm, dar suntem limitați. Campionatul se joacă până în ultima etapă”





Șoimii Pîncota a pierdut al patrulea meci în „gestiunea” Zsolt Muzsnay, al treilea în play-out și ajunge pe loc de retrogradare direct. CSM Râmnicu Vâlcea a câștigat la limită partida din intermediara de azi, dar impresia generală a fost că oltenii puteau câștiga mai clar.

Antrenorul „alb-negrilor” a ridicat din nou problema programului încărcat și a resurselor limitate. „Felicit echipa gazdă pentru puncte, dar și pentru prestația din prima repriză eventual, dar în rest…Am încercat să ne opunem cu metodele noastre limitate, dar atâta am putut face. Eu zic că jocul a fost destul de spectaculos. În special în a doua repriză am ieșit la joc și am dorit să egalăm. Din păcate, suntem puțin limitați. Jucăm al treilea joc în 8 zile. În toată cariera mea de fotbalist nu am mai pățit așa ceva. Și se mai adaugă și 3000 de kilometri. Practic, performanța stă pe undeva ascunsă. Sâmbătă, jucăm di nou. Tot ce putem face este să ne recuperăm din punct de vedere fizic și să fim cât mai proaspeți pentru partida cu Clujul”, a menționat fostul mijlocaș al Stelei.

Întrebat care ar fi în opinia sa sistemul competițional potrivit pentru eșalonul secund, Muzsnay a adăugat: „După părerea mea, trebuiau făcute trei serii de zece echipe în Liga a 2-a, prin care împarți și costurile și țara. Se descurcă toată lumea așa. O seri e nu are nicio șansă de reușită. Campionatul va fi deranjat, căci se vor retrage 4-5 echipe după primele etape. Când ai deplasări la Suceava sau Constanța, cel puțin noi din Vest trebuie să plecăm cu două zile înainte. Nu e normal acest lucru”.

În fine, antrenorul „șoimilor” a mai spus că echipa sa va face tot posibilul să scape de locul retrogradabil pe care se află acum. „Vrem să ne salvăm direct, dacă va fi să ajugem la baraj asta e. Mai sunt trei meciuri și cred că acest campionat se va juca pânăn ultima etapă. Mai departe, nu pot să spun ce se va întâmpla din vară la Pîncota. Știu doar că vrem să ne salvăm de la retrogradare, restul nu e treaba mea”, a mai precizat Muzsnay, ce a comentat pe scurt și victoria brașovenilor lui Bona în fața Olimpiei Satu Mare: „Nu m-a surprins Tărlungeiul. Și noi am pierdut cu 4-0 acolo și mi s-a părut cea mai închegată, omogenă echipă pe care am întâlnit-o. Au jucători buni de Liga 2-a”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button