Cluburi polivalente

Gag a plecat spre Rio: „Sper să trec peste emoții și să fac o competiție la nivelul pregătirii mele”





Arădeanul Andrei Gag (aruncarea greutăţii) a declarat luni dimineaţă, potrivit AGERPRES, că este greu de anticipat dacă delegaţia de atletism a României se va întoarce cu o medalie de la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, dar are speranţa că acest lucru se va întâmpla.

„Sunt pregătit pentru Rio, sperăm să ajungem cu bine şi să ne bucurăm de Jocurile Olimpice pentru că este competiţia supremă. Sper să concurăm la adevărata noastră valoare, iar rezultatele să vorbească de acum încolo. Greu de spus dacă atletismul se va întoarce cu o medalie de la Rio, dar noi sperăm. Competiţia în sine va demonstra cât de bine sunt pregătiţi adversarii din celelalte ţări. E prima mea calificare la Jocuri, sper să trec repede peste emoţii şi să fac o competiţie la nivelul pregătirii mele”, a spus sportivul originar din comuna arădeană, Bocsig.

Sportivi din loturile de judo, lupte, tir, atletism, handbal feminin şi tenis ale României au plecat luni dimineaţă, de pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă, la Rio de Janeiro, pentru Jocurile Olimpice de vară, care se vor desfăşura în perioada 5-21 august.

Echipa Olimpică a României se va deplasa în zece etape la Rio de Janeiro, următoarele grupuri urmând să plece în zilele de 2, 4, 6, 7, 8 şi 12 august.

România va fi reprezentată în total la Rio de un lot de 96 de sportivi şi 7 rezerve, la 15 discipline, după ce săritorul în înălţime Mihai Donisan, aflat deja în Brazilia, a fost suspendat de la Jocurile Olimpice de Federaţia Internaţională de Atletism pentru dopaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button