UTA Arad

Roșu a dat „verde” pentru revenirea lui Rus la UTA, dar e cale lungă până acolo





Majoritatea jucătorilor ce au apărat culorile celor de la ASA Târgu Mureș în turul campionatului s-a despărțit de „lanterna roșie” a Ligii 1 și, din câte se pare, același lucru îl va face și Ciprian Rus. Atacantul care s-a despărțit de UTA la începutul lunii august a avut evoluții destul de bune în elită, acolo unde, de altfel, debutase toamna trecută. A evoluat în zece partide oficiale și a marcat cinci goluri: 3 în Cupa României, unul în Cupa Ligii și unul în campionat, chiar la Timișoara, în „fieful” marii rivale a „Bătrânei Doamne”, ACS Poli.

Aflând că Rus ar putea deveni liber de contract, Laurențiu Roșu s-a arătat deschis la o colaborare cu „vârful” arădean, autor a zece goluri stagiunea trecută în „alb-roșu”. „E un jucător tânăr, care a demonstrat că poate juca aici și aduce un plus echipei. Rămâne de văzut dacă într-adevăr va rămâne liber de contract și dacă va accepta să joace aici. S-a și vorbit cu el, poate fi o soluție. Dar, mai sunt și alte variante, sigur ne mai trebuie cel puțin un atacant”, a menționat antrenorul UTA-ei întrebat fiind de Rus.

Într-adevăr, și din informațiile noastre, șefii arădenilor au luat deja legătura cu atacantul de 25 de ani. I-ar și fi oferit și un salar, doar că, poate, a omis un mic aspect. Fiindcă este sau a fost coleg cu mai mulți fotbaliști de la ASA ofertați de UTA, Cipri Rus cam știe ce „eforturi” salariale poate să facă gruparea arădeană din punct de vedere financiar, iar acestea nu îl prea includ. Cel puțin deocamdată. Pe de altă, parte arădeanul, unul dintre favoriții galeriei utiste atâta timp cât a jucat în „alb-roșu”, nu duce lipsă de oferte din primele două eșaloane.









3 comentarii

  1. Pentru ca a jucat o repriza in tur pentru UTA Rus are doar doua variante pana la vara , ori continua la ASA ori se intoarce la UTA , regulamentul iti permite sa fi legitimat la maxim 3 echipe intr-un sezon dar poti sa evoluezi pentru maxim 2 , asa ca nu cred ca isi permite nimeni sa il transfere de acum si sa poata juca doar din vara deci are de ales ori ASA ori UTA.

    0
    0
  2. Da Rus ar fi bun, dar nu sa vina doar pentru citeva luni, desi in lipsa de altceva e bine si asa, ca integrarea este simpla, pentru el. In plus, degeaba ti se ofera salariu, daca nu ti se si plateste, la Arad cel putin nu mai are cheltuiala chiriei. De vazut ar fi si Hlistei si Pirtea, de la Pandurii

    0
    0
  3. Pai tot asa ar putea sa il duca inapoi si pe Denis Man ca si asa Becali ajunge cu FCSB in faliment si fara suporteri ca Steaua Bucuresti numai exista.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button