Minifotbal, futsal

Șimandul „exportă” jucători de futsal în primul eșalon, chiar la adversarul de duminică, din Cupa României





De câteva luni de zile, Daniel Mărcuș a început un proiect interesant în jurul unei echipe Under 19 de futsal. Șoimii Șimand evoluează în seria a V-a a competiției oficiale organizate de Federația Română de Fotbal, începutul fiind anevoios din punctul de vedere al rezultatelor.

În schimb, unii jucători au atras deja atenția formațiilor cu pretenții din fotbalul pe parchet, iar unul dintre ei s-a și transferat în elită. Este vorba despre Robert Balogh, care a bătut palma cu Informatica Timișoara, nimeni alta decât vicecampioana națională en-titre, ocupantă a  locului 5 la jumătatea actualului sezon.

Probabil, fotbalistul de 17 ani își va face mâna la formația de eșalon secund a grupării de pe Bega, care, de altfel, o întâlnește pe Șoimii Șimand chiar duminică, în primul tur al Cupei României. „Ne-am înscris în această fază a competiției cu o echipă de seniori. Pe lângă copiii noștri din campionatul Under 19, voi putea juca și eu, Neluțu Ardelean sau Cristi Țigan duminică. Chiar așteptăm arădenii la meci, începând cu ora 11, la Sala Polivalentă”, a transmis profesorul Daniel Mărcuș.

Balogh rămâne legitimat și la Șoimii Șimand, dar la gruparea de Liga IV-a, însă e greu de crezut că timișorenii îi vor permite să evolueze și pe teren mare în județul Arad. „Mă bucur enorm pentru Robi, sper să ajungă un fotbalist bun de futsal, poate chiar viitor component al lotului național”, a adăugat Mărcuș.

Un comentariu

  1. Bravo Profesore , am avut deosebita placere sa te cunosc personal acum cativa ani cand evoluai pentru Siriana Siria 😉 Mult succes mai departe !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button