UTA Arad

Tănase începe alergările alături de colegi, Roșu evită „patinoarul” Motorul





Policlinica Turcin a fost gazdă primitoare pentru jucătorii UTA-ei, care ieri și azi au făcut vizitele medicale. Rezultatele vor sosi zilele următoare și vor ajunge și pe masa medicului sportiv în vederea obținerii vizei medicale.

Ionuț Tănase a avut de făcut un drum în plus la doctor pentru a-i fi scoase firele de la degetele operate în urma accidentului avut în vacanță, pe 30 decembrie. Astfel, de mâine, mijlocașul de 18 ani poate începe alergarea alături de colegii săi și o va face pe pista de tartan a arenei „Gloria”. Se pare că la finalul săptămânii viitoare, utistului îi vor fi scoase și tijele, ocazie cu care – probabil – va afla dacă va fi inclus în lotul ce va face deplasarea în Spania, pe 29 ianuarie.

Revenit după o lună la Arad, Laurențiu Roșu a realizat că nu s-a schimbat absolut nimic la nivel de infrastructură. Terenurile din municipiu au rămas în același stadiu, iar vremea rece nu-i permit să facă antrenamente cu mingea doar pe o suprafață sintetică. Deocamdată, a fost preferată suprafața redusă de la Baza Sportivă DeSavoia, dar – probabil – în zilele următoare „roș-albii” vor ieși și afară, pe „Șega”.

Cert este că Aradul și arena „Motorul” au ajuns din nou subiect de miștouri pe canalele TV naționale. De exemplu, aseară, pe PROTV se menționa că teamul lui Roșu a trecut de la bălți la…gheață, subliniindu-se că UTA este prima echipă de România ce s-a reunit pe un patinoar.

În tot acest timp, reprezentanții Primăriei tac, evită contactul cu presa și chiar și cu „oficialii” clubului arădean. Probabil, pe primarul Gheorghe Falcă nu-l mai interesează chiar nimic după ce partidul său a pierdut lamentabil alegerile parlamentare, așa că angajații săi responsabili cu bazele sportive din municipiu sunt în joc de glezne.

FOTO: Ciprian Petcuț









9 comentarii

  1. Si daca cîștiga partidul lui falca , tot aia era !!!! Nu-l interesează sportul in general si punct !!!!!!

    0
    0
  2. Ai citit prin presa ca azi face primarie ceva conferinta de presa pe tema refacerii gazonului de pe Motorul. Stie cineva daca e adevarat?

    0
    0
  3. Gheata, de la – 5 grade , in jos, este peste tot. terenul de joc, de la Motorul, poate cel mult sa fie ameliorat cu un drenaj ( cit de cit ), cu iarba noua ( poate un gazon total nou), dar despre incalzire nu se pune problema, aici. Cind va fi sa fie pe UTA ( asta acum, nimeni nu poate avansa o data certa), probabil se vor face si drenaj ca lumea (terenul avea drenaj bun), si incalzire. Cit despre Tanase, ar fi o greseala sa nu fie luat in stagiul de pregatire, dupa 3 saptamani , de la accident,el va fi protejat de o atela. Sigur nu va putea face exercitii cu mina respectiva,5-6 saptamani, dar exista posibilitati complementare de pregatire, in plus cu picioarele e in regula. Eu unul, nu am auzit de nici o actiune a edililor privitoare la UTa si la bazele pe care le foloseste. Si nici nu am asteptari ..prea mari, stiind cine, ce si cum…!

    0
    0
  4. Adi Max, am gasit ceva ,la intrebarea ta :
    http://www.aradon.ro/uta-va-face-naveta-intre-motorul-si-gloria/1767500
    Un articol,care eu il consider…publicitar. Adica se vor juca 2 etape pe Motorul…., apoi se trece pe Gloria,( si aici trebuie tribune si vestiare, plus alte utilitati), intre tinp arena Mororul se mareste la 4000 locuri ( un sfert ca …UTA) pentru…liga 1. Imi vine sa rad, Motorul nu poate fi de liga 1, nu are drenaj, nu are locuri acoperite, nu are incalzire in gazon, accesul este sub cerinte, etc. Dar promisiunea nu costa. Vad ca a fost „impins” in fata dl Bibart. Si daca se dau peste cap, din aprilie , pina in august nu pot face Motorul omologabil la liga 1. E parerea mea, vom vedea daca gresesc ( chiar m-as bucura),…dar eu, de fel, sint…pesimist

    0
    0
  5. @darthept- ma bag in discutie, din ce stiu trebuie acoperite un procent din cele 4000 locuri, minime. Omologarea nu va permite plasticul, care este azi, la cele vreo 50 de locuri acoperite. Lucrarile in discutie nu sint simplu de facut,pina la sfarsitul lui iulie, dupa mine Primaria ne-a trimis o minciunica de linistire.Nu am vazut cam nimic bun produs, pentru UTA , de Primarie, poate inafara finantarii, si asta discutabila ca suma si mod de efectuare propriu zis.

    0
    0
  6. deoarece avem un stadion in constructie se poate face dispensa (craiova pe Extensiv) atunci nu mai e nevoie de tribune acoperite nocturna si celelalte problema cea ma i grea de indeplinit e ce se va face cu galeriile adverse si cum vor intra ele pe stadion facand stadion de 4000 de locuri trebuie sa le dai 400 si nu poti sa ii bagi in spatiul ala in care erau si nici nu ai voie ca acestia sa interactioneze in drumul spre spatiul lor cu suporteri UTA-ei pentru a nu declansa conflicte. Si eu cred ca trebuia facut stadionul Gloria pentru partidele din divizia A.

    0
    0
    1. @cico, eu cunosc arana Extensiv, din parcul craiovean Romanescu, iti spun ca nu o poti compara cu Motorul. Dispensa de care vorbesti o poti obtine greu, la Motorul ar fi multe de rezolvat,( locuri, tribuna, acces, siguranta, anexe, zona de televizare, pentru liga 1,etc.) mi-e greu sa cred ca se vor face atatea,in termen asa scurt. De aia ma tem sa nu se faca cum s-a facut in sezonul trecut,cind s-a pierdut „frumos” promovarea

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button