UTA Arad

Petre, din nou peste Hadnagy: „Titlul de golgheter nu e un obiectiv, dar dacă sunt acolo de ce nu?”





Duelul dintre atacantul de 36 de ani al lui Sepsi și cel de 19 ani al UTA-ei pentru titlul de cel mai bun marcator al ligii secunde continuă și în debutul campaniei de primăvară. Experimentatul vârf al celor de la Sfântu Gheorghe a marcat în ambele runde din 2017, iar arădeanul a răspuns cu o „triplă” în meciul cu Reșița și rămâne singur în vârf cu 21 de reușite stagionale. În urma celor doi e și Bogdan Chipirliu (18 goluri), de la Juventus, cele trei formații părând – de altfel – favorite la ocuparea locurilor promovabile, cu mențiunea că ultimul de pe podium duce doar la barajul cu formația de pe locul 12 în Liga 1.

-Adi, ați avut reacția așteptată după înfrângerea neașteptată de la Brăila…

– Am vrut să câștigăm și acolo, dar ceva nu a funcționat. Important este că azi am demonstrat prin jocul nostru că acela a fost un simplu accident, de acum sper să nu mai gafăm. Vrem să câștigăm meciurile ce vin și să rămânem măcar pe acest loc 2, dacă nu vom putea să mai urcăm.

– Azi ai reușit „hattrickul”, dar ai obișnuit deja pe toată lumea cu asemenea cifre în acest sezon.

– Mă bucur mult pentru goluri, mai ales că aveam nevoie ca de aer de o victorie convingătoare. Tot ce-mi propun meci de meci este să-mi ajut cum pot mai bine echipa pentru a promova la finalul campionatului.

– Titlul de golgheter al campionatului nu te interesează deloc?

– Nu e un obiectiv, dar dacă sunt acolo de ce nu? Repet, prioritar este ca echipa să adune puncte în urma reușitelor mele sau ale oricărui alt coleg.

– Ți-a lipsit azi Curtuiuș? Din păcate, el va mai lipsi încă un meci – două.

– Îmi pare rău pentru Marius, sper să-și revină cât mai repede, căci am și avem cu toții nevoie de el. Lui îi dedicăm victoria de azi.

– Cu Piccioni cum te înțelegi? Azi ați jucat primele minute oficiale împreună…

– Este deja integrat în colectivul nostru și asta e cel mai important. Eu am vorbit cu el din prima zi când a venit, ne-am spus unul altuia ce calități avem și cum ne putem ajuta pentru binele echipei. E un fotbalist bun, are și experiența meciurilor ceva mai tari, sunt sigur că ne va ajuta.

– Terenul de la Șiria cum l-ai regăsit? Ai mai jucat anul trecut aici…

– Da, am avut câtea meciuri în Liga a 4-a pe acest gazon, pe care l-am regăsit ceva mai bun. Le mulțumim oamenilor de aici pentru sprijin, se vede că UTA e iubită și apreciată și în județ, nu numai în oraș.

– Te vedem în brațe cu o minge semnată de toți colegii tăi. De ce nu ai luat un balon după partidele cu Pîncota sau Balotești când ai reușit patru goluri?

– I-am tot iertat pe cei din conducere…Glumesc, cu Pîncota mi s-a părut mai mult un antrenament cu public, iar la Balotești am jucat cu mingile lor. Azi, însă, a venit rândul să-mi personalizez o minge pe care o voi păstra toată viața mea într-un loc special.

– Să-ți reamintesc că Dennis Man a plecat la Steaua tot după un „hattrick”, cel din tur cu Brăila și o minge semnată de tot vestiarul?

– (Zâmbește) Perioada de transferuri e oricum terminată, iar eu oricum mă gândesc doar la ceea ce am de făcut la UTA.

FOTO: Ciprian Petcuț

 

 

 









Un comentariu

  1. Aveți grija de el ,promovatil, si cind vine vremea nu-l dați pe 2lei!!! Va fi principalul etalon pentru cei ce vor veni !!! Succesul si imaginea sa se va răsfrânge pozitiv asupra clubului UTA !!!!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button