UTA Arad

Roșu, despre unii dintre elevii săi după UTA – Sepsi 2-1: Mici probleme pentru Copaci și Curtuiuș, plusuri pentru ceilalți





Gruparea „alb-roșie” a reușit să reintre în lupta pentru promovarea după succesul obținut în fața celor de la Sepsi Sfântul Gheorghe. Reușitele lui Gligor, din penalty și Adrian Petre, după o fază excelentă realizată de Stahl, au deblocat-o pe UTA, care venea după două remize albe și eșecul intern cu FC Brașov. Față de meciul cu Afumați, au revenit, din primul minute, pe gazon Manea, Strătilă, în timp ce macedonianul Adili a rămas să facă treabă pe banda dreaptă a defensivei în locul lui Muntean. A ieșit un „unsprezece” echilibrat, cu ceva probleme pe banda stângă la juniorul Copaci, dar câștigător în cele din urmă, lucrul cel mai important și asta și pentru că și schimbările au fost inspirate.

Iată mai jos câteva dintre remarcile pe care Laurențiu Roșu le-a făcut la adresa câtorva dintre elevii săi ce au pus umărul la prețiosul succes din Sâmbăta Mare:

Adrian Petre: „Mă bucur pentru el că a reușit să înscrie, sper să o facă în continuare, dar din câte știu eu e posibil să fie suspendat pentru partida de la Juventus. E important pentru el că a avut această realizare, îi cam lipsea atât lui, cât și echipei”.

Marius Curtuiuș: „S-a luptat mult, s-a zbătut în permanență, nu am ce să îi reproșez. Sigur, a avut aceea ocazie de singur cu portarul, dar se întâmplă să ratezi. Am fost și eu jucător și știu cum e. Au fost atunci momente grele pentru el, să scapi cu portarul singur și să nu înscrii e complicat. Dar, la pauză am vorbit cu el și cu toți ceilalți fotbaliști și le-am spus că vom marca, dacă vom avea ocazii în continuare”

Richard Filaret: „Nu mă așteptam ca Richi să fie avertizat cu galben în afara terenului, dar am optat pentru el pentru că știam că e proaspăt și are experiență. Aveam rezultatul de partea noastră și sufeream pe banda stângă”.

Paul Copaci: „El e un jucător tânăr, care și-a făcut bine datoria până acum. La acest meci, însă, a avut situații în care a fost depășit, văzându-se lipsa de experiență. Dar, avem încredere în el,  vom vedea dacă ne bazăm pe el în continuare din primul minut, sau pe parcursul partidei. Oricum, rămâne un jucător important pentru noi”…și Bogdan Burlă ca posibilă variantă de fundaș stânga începând chiar cu etapa viitoare: „Am avut discuții cu el, știe clar că atunci când eu iau decizii pentru partidele oficiale, o fac ținând cont de toate aspectele din jur. Are și el șansa lui, la fel ca orice jucător, nu fac diferențe între ei. Și Manea, Strătilă sau Chindriș au fost și ei rezerve, depinde doar de ei și de ce randament dau în fiecare săptămână dacă evoluează sau nu. Eu trebuie să iau decizia bazându-mă pe cei mai în formă fotbaliști, e un lucru complicat. Nu e așa ușor să o faci, dar încerc să iau deciziile corecte, pentru a obține victoria”

Mevlan Adili: „M-am gândit că poate evolua ca fundaș dreapta și a făcut-o foarte bine. Și-a făcut excelent treaba în apărare, a ajutat și atacul, e un fotbalist tot mai important pentru noi”

Albert Stahl:Nu știu dacă am fost inspirat sau nu, fac echipa cu cei mai în formă. Pe Stahl l-am văzut la antrenamente că e în formă, dar și la meciurile echipei de Under 19 sau la echipa a doua. Am avut încredere în el și l-am introdus în repriza a doua, el reușind să aibă o evoluție bună. Faza golului spune totul despre calitățile sale, este unul dintre juniorii pe care ne bazăm”

Bogdan Miron: „E un portar care a demonstrat că ajută mereu echipa. Sper să aibă evoluții cât mai bune în continuare, pentru că automat beneficiem de aportul lui în situații cheie, ca și astăzi la penalty”









Un comentariu

  1. Un plus surprinzător a oferit și Chindris pe care l-am tot criticat, de data asta chiar merita evidențiat, fiindcă a depus mare efort, și l-a dublat și pe Copaci care a fost foarte slab in meciul asta, lucru sesizat și de adversari, care acolo au dezvoltat majoritatea acțiunilor! Deci pt mine in afara de Miron și Adili, cel mai bun utist a fost Kiki!

    0
    0
      1. Chiar daca nu avem antrenor,jocurile vor fi facute sa nu intre ungurii in Liga 1. Chiar daca a stat putin la Arad Oprita tot are ceva pentru UTA.Asa ca nu va faceti griji,mergeti pe 2 solist.

        0
        0
        1. Are pe naiba…cand a fost in tur cu echipa la Arad , mai ca nu a sarit la bataie . Sa speram ca baietii vor face meciul vietii lor si se vor intoarce cu 3 puncte , pentru ca un singur punct nu va fi suficient , mai ales ca Sepsi va castiga pe banda rulanta fiti sigur de asta…

          0
          0
  2. Poate da Dumnezeu sa scoatem macar un egal la Juventus ca, de castigat va fi foarte, foarte, greu pt. ca Juventus au cea mai buna echipa din campionat deci sanse mici de tot dar, fotbalul este fotbal si se poate intampla orice !!!

    0
    0
    1. Din pacate cu un egal nu facem mare branza, se duce Sepsi la 3 puncte de noi ( plus avantajul meciului direct ) , si in afara de deplasarea de la Targoviste au meciuri usoare , asa ca va fi foarte greu sa ii mai prindem…

      0
      0
  3. D-le Rosu,toata echipa UTA a jucat cu Sepsi de calificativul ,,Bine spre F.Bine ,, si e de apreciat jocul lui Sthal !In schimb acest VALCEANU nu a confirmat si poate fi trimis la UTA 2 ori la stapanul sau cioban Jiji ca nu e nici o pierdere,,,,,,Poate sa fie ca si in cazul David,o despartire amiabila cu Valceanu si mai bine sa fie promovat un junior aradean precum Vlad spre ex.Regret ca in meciul cu Colentina nu ar juca Petre,caci acolo neaparat trebuie sa castigam .Foartre bine a jucat mustaciosul Filaret,dar cartonasul galben l-a luat aiurea ca si Petre.Hai UTA !

    0
    0
  4. Imi pare foarte rau dar , nu cred ca avem forta sa castigam la Juventus, avem sanse la promovare dar, sanse infime sa promovam, deoarece avem deplasari la Calarasi, Clinceni si Timisoara , si acasa cu Balotestiul meci abordabil apoi cu Satu-Mare si Chindia . Ca sa se promoveze , baietii trebuie sa mearga snur ceea ce este putin probabil !!!

    0
    0
    1. Hai sa fim seriosi.. Calarasi, Clinceni si Timisoara n-ar trebui sa fie niste echipe de speriat pentru o echipa ce vrea sa se bata in sezonul urmator cu FCSB, Dinamo, Astra, CFR sau Viitorul… Daca de Clinceni ne speriem, atunci mai bine ne meritam soarta si ramanem in Liga 2 inca 20 de ani. Trebuie abordat fiecare meci la victorie, iar orice alta varianta, chiar si egalul, ar trebui exclusa din start din conceptia jucatorilor, a conducerii si a staff-ului. Asta bineinteles, daca se doreste performanta…

      0
      0
  5. Da Sergiule dar cu Afumatiul tot asa sa zis ca, nu ne speriem de ei si ca nu o sa fie probleme pt. a castiga si daca nu era Miron in zi buna , nu luam nuci macar un punct. Calarasi, nu mai spun ca, o sa lupte cu noi din rasputeri pt. ca a aratat pana acuma ca este o nuca tare pe teren propriu neavand nimic de pierdut. Timisoara, o echipa slabuta dar, nu ai vazut ce se mobilizeaza cand vine vorba sa joace cu UTA., si ce probleme mari nu-au facut in tur !!! Sa dea Dumnezeu sa ai gura aurita si sa fie ca tine dar , nu zic ca este imposibil dar este foarte, foarte greu la lupta pt. locul 2 , si nu uita ca mai este in joc pt. acest loc, Mioveniul, Brasovul si chiar Targovistea !!! V-om vedea, daca nu este sa fie , asta este, mergem inainte anul viitor pt. a incerca o noua promovare cu jucatori mai buni ,dar pt. asta este nevoie de un sponsor , patron potent pt. a fi siguri de promovare !!!! UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA . !!!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button