UTA Arad

Popa se așteaptă la ce e mai rău la Șiria: „Suporterii UTA-ei mă consideră pe mine și pe Falcă principalii inamici, pe noi ne urăsc cel mai mult, vreau să văd cum voi fi înjurat”





Ora 17 a fost aleasă de clubul ACS Poli pentru ultima conferință de presă stagională, cea dinaintea manșei secunde a barajului de menținere/promovare cu UTA. Ca de obicei, Ionuț Popa a anticipat în stilu-i caracteristic ceea ce s-ar putea întâmpla mâine, pe arena „Otto Greffner” din Șiria, anunțând că echipa sa va juca pe cartea atacului, așa cum a făcut-o la Timișoara, contra „roș-albilor”. Dar iată ceea ce a avut de spus antrenorul „alb-violeților”:

…despre desfășurarea ostilităților: „Din păcate, în prima partidă ne-am propus să înscriem cât mai multe goluri și să nu luăm. Nu am reușit pentru că am ratat și pentru că am luat gol care s-a văzut și din avion că e fault din atac. Mă gândesc la schimbarea sistemului de joc și câtorva jucători pentru că ne dorim să înscriem și să câștigăm. Eu știu că trebuie să dăm gol să jucăm, am arătat la meciul tur că avem o valoare bună, peste adversar. UTA are de recuperat un gol, nu înseamnă mult, mai ales pe un teren pe care sunt obișnuiți să joace. Ei cunosc mai bine terenul de la Șiria și adopta tactica potrivită. Este mai mic decât al nostru, are alte diminensiuni, dar ambele echipe joacă pe același teren. Ceea ce vă pot spune, este că Poli va juca ofensiv, așa cum a jucat în tur, când a avut 8-10 ocazii de gol. De data aceasta, sper ca măcar jumătate din cele patru-cinci din ocaziile pe care le vom avea să se transforme în gol. Niciodată nu am jucat la 0-0, deși acest rezultat, alături de 1-0, îmi sunt cele mai dragi”.

…despre încercările de a se antrena la Șiria: „As fi vrut sa facem măcar un antrenament acolo, dar nu s-a putut. Săptămâna trecută nu mi-a răspuns nimeni la telefon, acum încă se lucrează la teren. Mâine facem deplasarea direct la meci. Sper să avem ajutoare, Poliție și jandarmi și nu vor fi probleme”.

…despre atmosfera ostilă de mâine: „Nu ne e teamă că vom juca cu două-trei mii de oameni în spate care ne vor înjura. Am mai evoluat în astfel de condiții, nu cred că va conta. Vreau să văd atmosfera, cum voi fi înjurat, chiar am avut o discuție marți cu câțiva membri ai galeriei utiste. Le dau și numele, Neamțu și Gabi. Suporterii mă consideră pe mine și pe Falcă principalii inamici, dușmani, vinovați pentru ceea ce s-a întâmplat la UTA. Pe Falcă pentru că e primar, pe mine, pentru că sunt antrenor la Poli, pe noi ne urăsc cel mai mult. Știu de la ei lucrul acesta. Și-au cerut scuze pentru înjurăturile de la conferința de presă, folosesc acest cuvânt magic cu m de la mama. Le-am spus că nu sunt mulțumit de ei, că nu sunt ultrași adevărați. Ca Legia Varșovia sau ca cei din America de Sud, de exemplu, să rupă gardurile, să răstoarne autocare, ei sunt mai moi, iar eu le cer să fie așa, adevărați…”

La rândul său, Cristian Bărbuț, unul dintre cei mai activi poliști în meciul de luni seara a spus: „Cred că ne așteaptă un meci foarte greu. Avem avantajul victoriei, dar vrem să ne concentrăm și să dăm totul pentru a rămâne în prima ligă. Va fi mai greu, vor avea mai mulți suporteri în spate. Cu siguranță, vor fi mai agresivi, dar va trebuie să ne facem jocul nostru. Dacă vom marca noi, va fi ușor. Au și avantajul terenului mai mic, iar jocul nostru este mult mai greu pe spații mici, deoarece avem jucători de viteză și avem nevoie de spații. Dar, eu cred că vom învinge mâine. Ne-am motivat zilele acestea, chiar dacă scorul trebuia să fie mai mare și am luat gol dintr-o jumătate de ocazie. Mergem acolo relaxați, cu gândul la victorie. Le mulțumim suporterilor că au fost în număr atât de mare la meciul tur și, suntem convinși că dacă vom rămâne în liga întîi, vor veni în continuare la meciuri.”, a spus mijlocașul de buzunar”, care, pe lângă varianta prelungirii contractului cu Poli, mai are și varianta unui transfer la CSU Craiova.









Un comentariu

  1. Eu zic sa nu cedam la provocarile acestui circar. Este de ultima speta ce declara in presa.. batut de soarta si deja simte cum fuge nisipul de sub picioare,tremura si ii e frica ca va pierde! Sa nu te mai vedem in fotbal țărane!! Hai UTA sa trimitem poli langa sora vitrega.

    0
    0
  2. Tasanul instiga la violenta ce sa-i ceri…cica sa rupa ultrasii gardurile ca aia sunt adevarati. Politia nu se sesizeaza?

    0
    0
  3. Popa, cu declarațiile și gesturile tale din ultimele zile ai șters și bruma de respect pe care o mai aveam pentru tine…eu nu o să te injur, pentru că nu meriți nici măcar atât și nici măcar bunătate de scuipat nu stric pe tine…dar nu uita că fiecare pasăre pe limba ei pierde.

    0
    0
    1. Nu,nu Falca a făcut blaturi pe la Mioveni ,,Iași ,UTA ….las-o așa ca ești frustrat ca nu ești la UTA și ca Aradul nu te mai vrea !!!!!!!!!

      0
      0
  4. Pe Falca nu-l urâm, ai inteles gresit. E primarul nostru, dar pe tine DA!!! Esti smecher, incerci sa iei presiunea pe tine, de pe jucatori…dar ne-am prins 🙂

    0
    0
    1. Vreau sa vad la ce echipa din judetul Arad va antrena?!!:)) Oricum, dupa Recas, va ajunge la judet si el stie asta. Recas…veti avea soarta echipei ce ati eliminat-o la barajul pt liga a 3-a:Partizan Satu Mare…adica nu veti mai exista. Am auzit ca nu mai veti avea sustinere financiara

      0
      0
  5. Pai nu ti-a raspuns prietenul tau Bot?:)) Apropo…vreau sa-i vad pe şirienii ce vor tine cu tine. Aveti 50-60 de locuri pt fanii vostrii, vin la meci din timisoara?:)))…oricum in liga 1 nu au fost mai multi

    0
    0
  6. Nea POPICA, ti-ai dat singur la gioale prin comportamentul tau foarte urat fata de clubul care candva l-ai pastorit !!! In loc sa fi un om cumpatat si sa iti cantaresti cuvintele si nervii, ti-ai dat arama pe fata. La fel de vehement , a fost si marele utist NEAGU, cel care se dadea cu sufletul pt. culorile UTA.-ei !!! Oare cum va va privi suporterii, oamenii in ARAD, peste ani cad isi v-or aduce aminte de voi !!! Sper POPICA , sa iei bataita la Siria si vorba lui PETRE, SA ITI INCHIDA GURA !!! UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA , V I C T O R I E !!!!!!!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button