UTA Arad

Getafe, Southampton și Esbjerg – interesate de Petre, Genoa ar putea veni cu oferta corectă





Dincolo de discuțiile cu posibilii noi antrenori, „oficialii” clubului UTA sunt atenți și la ofertele ce ar putea veni pentru cel mai bine cotat fotbalist din lot. Adrian Petre vine după un sezon foarte bun, cu 28 de goluri marcate ca junior și, după modelul Dennis Man, ar putea aduce bani frumoși în contul grupării arădene în cazul unei vânzări. În iarnă, arădenii au refuzat 450 de mii de euro (plus alte 200 de mii din bonusuri) de la Genoa Calcio, care – până acest moment – nu a mai revenit cu o altă propunere. Italienii vor să se asigure că șefii „Bătrânei Doamne” sunt dispuși să stea la masa negocierilor, nu cum au procedat în iarnă când au spus nu, fără ezitare, unei sume – totuși – importante pentru un fotbalist din eșalonul doi al fotbalului românesc.

De  altfel, între timp, utiștii s-au convins că nici măcar Gigi Becali, care uneori e larg la pungă când vine vorba despre fotbaliști cu potențial, nu s-a apropiat de oferta grupării din Peninsulă. Ar mai fi ceva variante înaintate de Cătălin Sărmășan, impresarul vârfului de 19 ani, iar acestea vin din Spania, Anglia și Danemarca. Prim divizionarele Getafe, Southampton și Esbjerg fB s-au arătat interesate de transferul arădeanului, cu mențiunea că propunerile lor nu i-au dat, deocamdată, pe spate pe utiști.

Din informațiile noastre, Esbjerg fB ar fi interesată și de Stahl, dar nu e dispusă să plătească bani mulți acum. În schimb, UTA ar urma să păstreze un procent mare din drepturile federative ale celor doi fotbaliști, în așa fel încât, la următoarea tranzacție, să încaseze o sumă frumușică de bani. Iar dacă ținem cont de faptul că danezii vând fotbaliști și cu 5-6 milioane de euro, poate chiar și mai mult, dintr-un foc „roș-albii” s-ar putea alege cu 2-3 milioane de euro. Bineînțeles, dacă Petre și Stahl confirmă în fotbalul nordic și vor atrage atenția grupărilor ceva mai potente din punct de vedere financiar.

Oricum, problema antrenorului ține – oarecum – blocat clubul la capitolul transferuri, fie că vorbim de cele spre alte cluburi, sau proaspete achiziții. Numele puse pe listă la începutul săptămânii trecute de „oficialii” arădeni au cam fost șterse unul după altul. Se aude că s-a ajuns la varianta Mihai Teja, care a pregătit-o în două mandate pe Universitatea Cluj, plus „principal” la naționala de tineret a României și Dinamo. Tânărul tehnician a trecut și pe la Steaua, Petrolul, Astra, Standard Liege și Mouscron din postura de „secund”. Totuși, arădenii s-ar putea orienta în ultimul moment spre doi antrenori cu experiență, despre care nu s-a prea vorbit până acum, respectiv Sorin Cârțu sau Petre Grigoraș.

 









24 comentarii

    1. Ar fi frumos… mai ales sa si promovam cu cei 3!!!

      Cat despre vanzarea lui Petre, eu sper sa se faca transferuri, un jucator foarte bun, dar cum sunt cluburile din ROMANIA si nu numai, ele trebuie sa vanda ca sa traiasca. Ii urez numai bine !!!

      Sper sa facem si cateva transferuri,jucatori cu experienta pe langa tineret!!!

      0
      0
    2. BOTIS -PĂCURAR -TODEA ideal.Botis -lider,Păcurar- am văzut finala și echipa a jucat fotbal cred ca imprima un joc plăcut și prolific,TODEA tinar,ambițios,și are și licenta cunoaște liga a doua

      0
      0
  1. Parcă de Stalh îmi pare cel mai rău..apoi Curtuius..pe Petre nu-l văd la getafe sau southemton..să fim serioși..

    0
    0
  2. Botis-Păcurar-TODEA ideal.Botis băiat serios lider,Păcurar am văzut echipa in finala și am văzut fotbal cred ca le spune sa joace și frumos și eficient,Dulăul cunoaște liga doua are licența și toți sunt arădeni de-ai noștri

    0
    0
  3. Acuma se va vedea abilitatea conducatorilor in cazul Petre, daca se va transfera, (suma de transfer , bonusuri , procente dintr-o ulterioara vinzare )oricum totul se imparte la 2 cu atletico . Da transferuri la UTA nu se fac ??? Pina acum am auzit numai de plecari ,sau asteapta noul antrenor ?!?

    0
    0
    1. incepand cu 1 iulie 2017, toti juniorii imprumutati la UTA revin la Atletico pentru ca li s-au expirat contractele de imprumut

      0
      0
  4. Nu cred ca, Petre va face fata la aceste patru echipe, ar trebui sa mai capete ceva experienta ,1-2 ani sa se mai coaca nitel prin focul bataliilor ligiia2a si apoi sa plece, pt. ca acolo sunt campionate mult mai puternice si nu il vad sa miste in front la tineretea lui ca titular !!!

    0
    0
    1. Grigoraș Petre și-ar potrivi de minune e totuși antrenor sa nu uitam …nu mai vreau experimente precum L.Rosu ar fi cazul sa promovam la anul

      0
      0
    1. vor fi iar imprumutati incepand cu 1 iulie 2017 un numar de juniori de la Atletico și poate ca printre ei vor fi si Petre si Stahl …

      0
      0
    1. Da mai suportere!Fiecare cu ce si-a crescut!UTA este in vacanta deja!Atletico munceste cu copiii mai departe,fara pauza!Ai inteles diferenta?Cald,frig,ploaie,vant!
      Si atunci despre ce vorbim?
      Deocamdata Atletico a primit grupele juniorilor UTA pe FZ,pt ca nu au unde sa se mai antreneze,nu invers!Clar?

      0
      0
  5. Vai si amar de capul nostru
    Vorbim doar de rransferuri, si alte echipe deja s-au reunit
    In plus in prima saptamana din august incepe campionatul si noi tot fara antrenor si fara jucatori transferati la echipa, fara stadion, ca sa nu mai zic si altceva…..

    0
    0
    1. UTA a fost ultima care a intrat in vacanta, la 2 saptamani dupa celelalte … au si utistii nevoie de o vacanta, nu?

      0
      0
  6. Doar atat alt suporter ca toate aceste conditii sunt multimite utei si pe banii primariei pe cand Atletico e club priva si isi creste juniorii pe bani nostri ai aradenlor iar la vanzare beneficiaza doar Atletico.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button