UTA Arad

Utiștii l-au contactat pe Purece, după ce acesta a fost pus pe lista de transferuri de Hagi





Și, totuși, Alin Cârstocea nu ar putea fi ultimul transfer estival al „Bătrânei Doamne”. Conducerea grupării arădene încearcă să-l „repatrieze” pe Florin Purece, pe care Gheorghe Hagi l-a pus de două zile pe lista de transferuri a campioanei Viitorul, alături de Vlad Morar, și el o fostă țintă utistă în pauza de iarnă.

Surse din cadrul clubului au confirmat un prim contact telefonic cu mijlocașul arădean de 25 de ani, care – însă – nu a dat un răspuns ferm. Probabil, Purece încearcă să rămână în circuitul primei ligi, dar asta depinde și gruparea constănțeană, care nu e dispusă să se dispenseze gratis de serviciile sale. Probabil, există și varianta împrumutului, însă, fotbalistul este cel care trebuie să-și decidă destinația înainte ca Viitorul să-și dea ok-ul pentru un club sau altul.

Vă reamintim că Florin Purece a plecat de la UTA la Concordia Chiajna în vara anului 2012. A jucat nu mai puțin de patru sezoane în Liga 1 pentru ilfoveni, pentru ca vara trecută să accepte oferta „Regelui” din postura jucătorului liber de contract. A adunat destule minute în tricoul noii campioane a României, însă debutul acestui sezon l-a prins banca de rezerve a constănțenilor.

Conform transfermarkt, Purece este cotat la 1 milion de euro și ar fi putut fi acel mijlocaș pe care Mihalcea l-a căutat în ultimele două săptămâni până a ajuns la…Cârstocea. Sau, poate, nu e târziu nici acum.

FOTO: Viorel Musca

 









9 comentarii

  1. Ar fi foarte bine si foarte util daca ar vrea sa vina Purece sa ajute UTA. pt. a promova dar, nu cred ca acesta ar fi de acord sa accepte pt. ca vrea sa joace tot in liga1a !!!

    0
    0
  2. Deși foarte tehnic bine pregătit fizic pare că nu ascultade nici o idee tactica.Asta ar fi o minima explicație pentru care e ocolit. de antrenori .O venire la UTA iar prinde bine și lui și nouă pentru că talent are!

    0
    0
  3. Eu nu cred ca mai are loc…nu ca ar fi un fotbalist rau, din contra, dar sa nu uitam ca trebuie sa avem trei juniori in teren!

    0
    0
  4. Iar ma veti injura!Dar sa nu uitam,cam in ce relatii a plecat Purece din Arad!
    Mirajul copilului care peste noapte,s-a visat la Barcelona!Sfatuit prost!A muncit,a fost piesa buna,acum aruncat la gunoi!Viata fotbalistica nu este efemera!Azi esti bun,maine o masea stricata!
    Acum,multi ar vrea inapoi ca fotbalisti!Dar anumite caractere,nu ai cum sa le mai schimbi!
    Da!Este un miraj sa te absoarba Liga 1!Dar cand se face „dimineata”,vrei la „mamica acasa”!
    Am fost si raman in continuare,partizanul jucatorilor autohtoni!Se pare ca nu functioneaza mereu!Mea culpa!Sa vedem ce va iesi si cu elefantii actuali,inregimentati?

    0
    0
  5. GORO !!! Pai nu sa incercat promovarea cu jucatorii autohtoni, precum spui tu , doi ani la rand si la baraj, sa vazut diferenta intre jucatorii autohtoni si liga1a ca de la cer la pamant si au batut UTA. , cu ELEFANTII ASTIA PE CARE II NUMESTI TU !!! O SA VEZI TU CA , CU ELEFANTII ASTIA PE CARE II JIGNESTI TU FARA UN PIC DE RESPECT, O SA FACA TREBA BUNA LA UTA. SI CHIAR O SA DEFILEZE IN LIGA 2a. Imi pare rau sa iti spun dar, te credeam un om mai cu judecata si un UTIST ADEVARAT, DAR SE PARE CA MA INSEL LA CUM POTI GANDI TU ASA DE INVERSUNAT PE ACESTI BAIETI SOSITI NOI LA UTA. !!!!

    0
    0
    1. Nu,Nelule,nu cred ca am jignit cu ceva!Nu arunc cuvinte grele si nu injur sau improsc cu noroi spre absolut nimeni!
      Am specificat clar,dar se pare ca nu ai inteles,sau nu m-am exprimat eu bine!Am si completat cu „mea culpa”!
      Mi-as fi dorit din multe considerente sa se mearga pe tineri aradeni,dar se pare ca nu se poate!
      Am mai scris si mai demult,inaintea barajului cu Recasul,ca sabia este cu doua taisuri:
      -imi era teama ca multi dintre fostii UTA-isti,nu si-ar fi pus osul la bataie,ca in cazul unei promovari,multi dintre ei nemaiavand loc in Liga 1.Din pacate pt ei,nu au mai avut loc nici in cazul de fata!Au gandit gresit si plecarile fortuite,s-au vazut!
      Din pacate,acum,mi-e teama de acelasi lucru!Ca „elefantii”(nu este o jignire),se gandesc la acelasi lucru!Ca in cazul unei promovari,pe care ne-o dorim cu ardoare,nu vor face fata in Liga 1!.
      Deci,Nelule,cu ce am gresit?

      0
      0
  6. Ar fi bine daca pentru moment UTA i-ar putea imprumuta pe Purece si Morar de la Viitorul !!! Pentru ca si daca se va reusi promovarea nu vei mai face fata numai cu jucatori peste 30 de ani prea multi in lot.Pentru ca ambii sunt tineri si foarte valorosi !!! Ramane de vazut daca vor sa coboare in liga a II a.

    0
    0
  7. Daca nu se poate Purece , atunci Vlad Morar care este un tanar jucator talentat care a demonstrat la Viitorul.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button