UTA Arad

Manea – în tribună, Filaret revine în lot! „Să nu creadă lumea că avem fața de la Sibiu, Baloteștiul se aglomerează, dar cedează unei presiuni constante”





UTA are șansa să mai alunge din norii gri adunați după ultimele două runde, în care s-a pus la păstrare un singur punct din 6 posibile. Adversarul de mâine dimineață face parte din categoria acelora ce trebuie bătuți cu orice preț, mai ales în situația în care echipa lui Mihalcea e pusă deja în postura de a alerga după locurile fruntașe. Mai mult, susținătorii așteaptă și o evoluție ceva mai convingătoare a favoriților, care au fost repetenți, după cum afirma chiar antrenorul lor, în derby-ul cu Hermannstadt.

Chiar din startul conferinței de presă premărgătoare întâlnirii cu ilfovenii, Adrian Mihalcea puncta următoarele: „Venim după două rezultate negative și după un joc destul de slab, în ultima etapă. Practic, e prima noastră șansă să ne reabilităm în fața tuturor și, în primul rând, în fața noastră. Nu vrem să creadă lumea că imaginea după meciul cu Sibiu e fața noastră”. Există și un fotbalist care a plătit cu trecerea în rândul publicului pentru „fața de la Sibiu”  și anume fundașul Alex Manea. El nu se află în lotul de 18 pentru mâine, stafful tehnic preferându-l pe Richard Filaret, pentru prima oară în lot la Liga 2-a, după accidentarea gravă de la Clinceni, din finalul stagiunii trecute. Cum și Polgar și Prună sunt accidentați, iar Izet și Grigorie și-au reziliat contractele, Dinculescu, Jorza și Toma au prins și ei lotul cu Baloteștiului, cu mențiunea că ultimul are chiar șanse de a fi titular. Albert Stahl e și el la dispoziția antrenorilor, deși ieri era anunțat accidentat la gambă.

Trecând la echipa adversă, Mihalcea a avut o săptămână să o studieze, iar concluzia e următoarea: „Ne așteaptă un meci dificil, o luptă contra unei echipe schimbate în bine de când a venit Laurențiu Diniță antrenor. La fel ca și celelalte care au jucat la noi, nu va veni să atace, să va aglomera. Am observat că jucătorii lor creează densitate în jumătatea lor, se aglomerează bine, acceptă dominarea și posesia adversarului, ca apoi să plece pe contraatacuri foarte periculoase. Stau bine și la fazele fixe, au fotbaliști bine făcuți, ca Marciuc, Răuță sau Nica, dar, pe de altă parte, cedează dacă dacă sunt supuși unei presiuni constante. Asta trebuie să facem noi sâmbătă, să jucăm rapid pe puținele spații pe care le ni le vor oferi și mai ales să nu ne jucăm cu ocaziile, ca și cu Mioveniul, de exemplu. La ora aceasta avem un singur atacant de meserie, pe Curtuiuș, dar poate jucăm și cu vârf fals, vedem”.

La UTA, e așteptat debutul lui Paul Păcurar, mijlocașul ofensiv de 26 de ani sosit de la Luceafărul în postură de mijlocaș în spatele atacantului.

Formații probabile:

UTA: Grahovac – Adili, Scutaru, Ciucă, Burlă – Tănase, Asani – Strătilă, Păcurar, Toma – Curtuiuș.

Balotești: Iordan – Dedu, Marciuc, Răuţă, D. Filip – Marian Gojnea, L. Ion – Al. Coman, Al. Pătrașcu, Ciubuc – E. Nica

Arbitri: Marius Omuț (Satu Mare), Nicolae Chițoiu (Timișoara) și Ovidiu Timar (Marghita – Bihor). Rezervă: Rareș Vidican (Satu Mare)

Observatori FRF: Fevronia Ion (Craiova), Mircea Sârbu (Hunedoara)

Clubul UTA va informează că transportul tuturor spectatorilor tur-retur pe ruta Arad – Șiria – Arad este gratuit. Autocarele vor pleca din fața fostei cofetării Mimoza, de la Podgoria, sâmbătă dimineață, începând cu ora 9:30. Ultimul autocar va pleca la ora 10:00. Autocarele pentru întoarcerea la Arad vor pleca din fața stadionului de la Șiria. Primul va pleca la ora 13:00, iar ultimul la 13:15. Biletele sunt disponibile la stadionul „Otto Greffner”, începând cu ora 10:00.

9 comentarii

  1. Cred ca POLGAR trage nesimtirea după el tot supărat era el cu Manea dar cind le vine rândul Ba gafează ca Manea Ba se accidentează ca Polgar nu am nimic cu ei dar Polgar intra in al treilea an la UTA și doi ani a fost tot accidentat iar Manea ce mai vreți cu el ….. eventual SIFON!

    0
    0
  2. Cu parere de rau dar Polgar ar trebui sa-si vada de sanatate si sa lase pe altii sa joace fotbal. O fi el baiat bun dar nu-i suficient. Sibiul au 7 atacanti in lot , noi doar unul. Fundas dreapta nu avem deorece Adili este fundas central , dar a fost reprofilat, asa ca nici asta nu are concurenta pe postul sau. Cat despre Manea ar fi bine sa-si ia actele de la club si sa mearga unde vrea. Degeaba are fizic pentru postul de fundas central dar nu are deloc inteligenta pe teren. Rudimentar , usor de pacalit de adversari, inconstant in evolutii , gafeaza des , nu te poti baza pe el deloc. Stil Bodi pentru cei care stiu.

    0
    0
  3. Asta se întâmpla când voi va-ți bătut joc de aradeni și i-ați alungat. Acum Jucați cu cei care au venit pe bani mulți , și pe ăștia ii dați afara ca nu sunt buni. Va meritați soarta dragi suporteri. cică echipa cu arădeni pt arădeni. Sa nu uitați ca, cu arădenii a-ți avut cele mai frumoase momente. Dar pt voi nu au fost buni Sunt buni ăștia care iau banii și pleacă. Bucurați-vă de ei pana mai sunt șanse sa ajungeți pe loc promovabil dar din câte se pare nu știu dacă veti ajunge pe locul 4 dacă vor juca așa. Acum îl înjurați pe Manea ii cereți sa il dea pe Polgar afara arădeni de ai voștrii. Aduceți-vă aminte era bara când nu erau doar 2,3,4 arădeni restul străini și au retrogradat nu au jucat nimic au luat doar banii. Așa va fii și acum. Dacă nu se promovează va veți desființa. Bucurați-vă cât mai aveți echipa.

    0
    0
    1. Dani draga- cu aradenii de 2 sesoane incercam sa promovam si mereu am clacat onorabil . Vezi tu vreo echipa de Liga1 cu majoritatea localnici?

      0
      0
    2. Bine, și Arădenii se împart în categorii mai multe, sunt care pun si sufletul în teren, și sunt care nu pun osul, fiindcă joacă doar la alibi și de gândesc doar la ei ! Suporteri care au plâns după barajul cu poli am văzut, fotbaliști NU!

      0
      0
    1. Care arădeni au prioritate domnule Popescu? In primul rând la primul baraj într-adevăr Denis MAN a fost printre cei mai buni dar sa nu uitam ca toată echipa a jucat nu doar el singur. In schimb la al doilea baraj Dacă nu ma înșel Adrian Petre a fost slăbuț ca și joc nu a arătat mare lucru. Dar hai sa nu vb de ei 2. Eu am scris mai sus ca toți arădenii care au fost dați afara părerea mea ca e peste ce au adus ei acum. Și te rog sa îmi dai dreptate la ce scriu acum. Arădenii noștri au stat pe salarii de 3500 de lei poate și mai puțin , și plus își luau banii o data la 2,3 luni erau restante și de 4 luni dar cât de cât ei aveau dorința jucau cu sufletul, aveau și momente bune și mai puțin bune. Dar acești jucatori care au venit pe bani mulți atât la semnătura cât și ca salar vb de 3500 de euro. Ei trebuiau sa joace si sa demonstreze ca merita banii aia nu? Dar după doar 4 etape ii dai afara , dupaia le cereți sa plece ca nu sunt buni. Dar oare Roland Naghi cu jucătorii arădeni și cu niște salarii bune și prime și stabilitate din toate punctele de vedere unde erau acum? Eu spun in felul următor dați afara toți bătrânii și sa construiască o echipa de juniori și cu care sa o crească de la an la an și după vre-o 3,4 ani sa se bată la promovare. Din păcate azi nici pe balotesti nu au bătut și echipa mai slaba decât anul trecut.

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button