UTA Arad

Manea, în Ambulanță după ultimul fluier al meciului de la Suceava: „A făcut mult efort”





Chiar dacă a încasat două goluri pe terenul „lanternei roșii”, UTA s-a prezentat ceva mai bine în defensivă, acolo unde l-a avut între buturi pe juniorul Denis Mureșan, aflat la debutul în Liga 2-a. „Nu am ce să-i reproșez”, spunea Cristi Todea după meci, deși goal-keeperul de 18 ani a avut partea sa de vină la cele două goluri ale gazdelor. La fel de adevărat este și că Mureșan și-a salvat echipa în două-trei situații grele.

În schimb, fundașii din fața sa s-au comportat destul de bine.  Au făcut risipă de efort pe un teren greu, în special pe final când gazdele, încurajate, de golul de 2-2, din minutul 84, au căutat și golul trei. Iar în cazul lui Alex Manea, efortul a fost atât de mare încât a vomitat și a amețit după ultimul fluier al meciului și a ajuns în Ambulanță. Aici i s-au făcut rapid investigații, inclsiv o cardiogramă și a plecat pe picioarele sale de la stadion. „I s-a făcut rău de la efort. A fost foarte epuizat solicitat, poate chiar și dezhidratat. S-a sacrificat pentru echipă, a făcut un meci bun”, a explicat Cristi Todea după partida de la Suceava.

 

FOTO: Lucian Bălăucă  , darabaneni.ro









4 comentarii

  1. Manea este un luptator si de cate ori cei din tribuna l-au contestat, niciodata nu au facut-o pt. non combat. Felicitari pt. rezultatul de astazi si continuatzi tot asa. haide UTA!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button