UTA Arad

Nu e cale de întoarcere pentru renegații UTA-ei: Ori acceptă rezilierea contractelor, ori „îmbătrânesc” la echipa a doua





Branko Grahovac, Mădălin Ciucă, Alin Buleică și Sorin Strătilă par să fi terminat defintiv capitolul UTA. Sigur, și la această oră ei sunt sub contract cu gruparea fanion a Aradului, dar nu îi vom mai vedea la prima echipă. Nici măcar la antrenamentele acesteia. Toți au fost redirecționați deja spre UTA II, unde ar trebui să se prezinte chiar azi, de la ora 14, în caz că, între timp, nu-și vor rezilia contractele.

Propunerea conducerii clubului, aceea de a le achita celor patru fotbaliști salariile pe lunile septembrie și octombrie, nu a fost acceptată de niciunul dintre ei. Au făcut contrapropuneri pe care șefii grupării arădene le cântăresc sau nu, dar până la această oră nu au venit cu niciun răspuns clar. Cert este că pentru meciul cu ASA Târgu Mureș, Cristian Todea se trezește dintr-un foc fără patru fotbaliști, pe care – însă – i-a dorit și el puși pe linie moartă la ce randament au dat în ultimul timp, dar și după episodul de indisciplină de sâmbătă seara, când nu au respectat ora de stingere (11) cu ocazia zilei de naștere a lui Mădălin Ciucă.

Cert este că Grădinariu și compania au învățat ceva din „speța” Gligor, pierdută cu brio la comisiile federale și odată cu ea și 13.500 de euro ce trebuie să ajungă la fostul căpitan utist și nu au mai apelat la rezilierea unilaterală. Cu cei patru, numărul fotbaliștilor la care conducerea utistă renunță de la începutul stagiunii se ridică la opt. Căucă, Izet, Roman și Grigorie sunt demult istorie, semn că – într-adevăr – transferurile au fost … bine documentate.









11 comentarii

  1. Sa fim circumspecti ! De acord cu sanctionarea lui Grahovac, a lui Ciuca si a lui Stratila. Ei nu au ajutat mai de loc ( unii….din contra…! ). Dar Buleica a jucat mai putin, nu cred ca poate fi pus ” la pachet”. Nu agreez idea lui utacm, mai ales ca , Asani chiar a jucat ceva, nu il poti acuza ca nu a pus ..osul. Crastocea a
    fost , intradevar mai slabut. Insa nu poti inputina lotul, pina la pauza de iarna, ca pot aparea accidentari, suspendari. Asa putem vorbi si de Scutaru si de Manea, ( cu ce au fost mai utili decit …Ciuca ? ) cu care, in teren s-au luat multe goluri. Manea este aradean si ar trebui lasat in continuare, Ma bucur ca au gasit un portar, dar sa vedem ce o putea .el. La meciul cu Targu Mures ar trebui sa vedem efort fizic mai mare, in regim de viteza, si o fermitate in aparare, victoria este necesara,…ca aerul. Desi daca mingea nu vrea sa intre ( ca la ..Ripensia, , cind s-a dus in ..bara), golul vine greu, insa echipa trebuie sa ne arate ca vrea, ca se straduieste, sa joace ceva placut,si cu efecte pe tabela, care sa ii readuca pe cei apropiati, la stadion. Si Todea are o mare problema, la Timisoara au jucat Grahovac, Ciuca, Stratila,Scutaru, unii au disparut, si antrenorul uneori are „orbiri” (Adili si Pacurar -pe banca), Sa nu uite ca Adili poate juca si fundas central, si la inchidere. A facut bine la Timisoara, cind au intrat Pruna si Jorza , in locul lui Tanase si Stahl, care -desi tineri- obosisera, si ..s-a vazut efectul, UTA a dominat si fizic-pentru ca Ripensia a fost „praf” fizic, si pentru ca schimbarile au adus suflu proaspat, nu ca UTA ar fi bine pregatita si a avut ocazii.

    0
    0
  2. Belica e mai slab ca Valceanu care a fost cel mai slab din lotul de anu trecut. Nah hai, poate Piccioni a fost mai slab ca el.

    0
    0
  3. Imi pare foarte rau pt. Sorin Stratila, om care a ajutat UTA. foarte mult, renuntand la contracte de liga1 ,dar cred ca, a fost luat de val , odata cu venirea celor noi veniti la echipa cu distractiile, iesindu-si total din forma ,nemaifiind acel jucator constant, jucator de baza al echipei !!!

    0
    0
    1. Stii matale domnu’ Nelu de vreo propunere din liga 1 pentru Stratila ??? Sau era de la vreo echipa cu conturile goale ??? Asa cum spunea si domnul Gavrila Ionescu putin mai devreme Stratila a fost un baiat destept !!! Decat rezerva in prima liga si fara salarii luate la timp , boierie la UTA cu toate cele pe placul lui. Doar ca viata extrasportiva nesanatoasa l-a impins aici nu eu si nici matale !!! Stii ca nu demult a mai participat la o petrecere la Moara cu Noroc unde s-a lasat fara noroc pentru Andor si cu noroc pentru Stratila si Copil ??? Ulciorul merge la apa dar nu de prea multe ori !!!

      0
      0
  4. Da PAULE, eu nu am zis ca, nu ai dreptate , nu contest ceea ce spui pt. ca esti din Arad si normal ca ai dreptate, dar eu am spus ca ,imi pare rau de Stratila, altadata jucator de baza la UTA. Si despre ofertele de liga1, mi-a spus chiar el cand a venit la Targoviste in meciul cu Chindia, spunandu-mi ca, el a avut cateva oferte de la liga1, nu am spus-o eu !!!

    0
    0
  5. Rezultatele slabe se cer …decontate. Dar renuntarea la cei 4 ( iar Buleica nu a jucat asa mult si asa slab, ca altii) este un efect, Cauza adevarata …ramane nerezolvata. Pai cine i-a adus pe expiratii astia, pe post de vedete ? Cine a vanturat vreo 20 de juniori aradeni ?. Zicea Dl Meszar candva : ” ne facem echipa , iar atunci cind Aradul va fi pregatit si ne va da semnalul,…vom promova”. Iata ca la semnalul unei finantari bune, Dl Meszar ( pe post de …conducator de proiect, ca nu este presedinte- si Dl Voinea prezidente fara atributii) a gasit de cuviinta sa renunte la jucatori bunicei (Andor, Munteanu,Miron, Gligor ), a vanturat juniorii generatiei lui Petre si Man,iar acum, in pripa, a adus expirati , pe post de vedete, iar UTA, nu ca pierdut startul la promovare, dar este o candidata la…retrogradare, de care antrenorii fug ca drk,…de tamaie. Pai hotariririle dlui Meszar….cine le deconteaza ? Dar Dl Voinea de ce este platit ?. Dar Dragan si Gradinaru ( care alaturi de Dl Meszar) sint implicati intr-o afacere si penala, si cu banii luati, si cu nepromovare si cu …urmari ( penale) , care stirbesc onoarea si curatenia morala la UTA. Ei …pina cand ? Cine ia matura, caci pute dinspre clubul UTA ?

    0
    0
  6. Este suficient!Ne-a ajuns vedetismul unora,alimentat de lipsa de discernamant a conducerii!
    Stiti cum se spune?”Fazanii (fraierii)nu mor,ci se schimba!”Al naibii ca ai nostrii raman!
    Parerea mea,ca singurul caruia ar mai trebui sa se dea o ultima sansa,ar fi Stratila,chiar daca pana cel putin in iarna exilat la echipa a 2-a!
    Nu cred ca poate fi bagat in aceeasi oala cu Grahovacz,Ciuca,hai fie si Buleica!
    L-am aplaudat,l-am adulat,l-am sustinut…..a jucat bine pana in sezonul acesta.Inca i-i datoram cateva victorii frumoase din trecut,chiar si cu Poli.
    Nu are „solda” elefantilor,pe departe…poate ca si asta l-a facut sa adopte „mi se rupe,in cazul acesta”!
    Acum, sigur ca este mai greu pt el.Cu Stahl,eterna lui rezerva,cu Pacurar,cu Adili care a fost lasat sa urce,de da niste centrari de manual…
    Poate ca o fi calcat si el pe bec(se pare,chiar de mai multe ori),dar nu Stratila este baiul acum.
    Cineva,nu mai stiu cine exact,propunea lui Lucian un fel de tabel de vot,la care ne-a raspuns ca nimic nu este imposibil,se poate rezolva!
    Nu ca ar conta prea mult,dar sunt ferm convins ca toata UTA citeste sportarad!
    Unii useri sunt chiar dintre ei!
    Asa este Lucian?
    Din ce cauza spun?Ca si la postarile @falci,am recunoscut anumite expresii si dictonuri caracteristice,ale unora pe care-i cunosc bine!
    Acum,na…ce sa spunem?Viata extrasportiva a lui,nu este atat de grava.

    0
    0
  7. Cred ca Scutaru e mai slab ca Ciuca in teren…si pe al as vrea sa il vad la echipa a doua…eu nu inteleg cum de au fost bani pt baietii astia dar nu sunt niciodata bani sa aduci jucatori buni din liga 3 sau liga 2 jucatori care pot sa creasca…

    0
    0
  8. Grahovac a plecat amiabil, ceilalti nu cred ca o vor face. Pai, unde s-a mai pomenit un salar de mii de euroi in liga a IV-a. Meciuri mai usoare, deplasari scurte, timp berechet pentru bairamuri. Si bani garla…

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button