UTA Arad

Carășeanul Ion Izvernari și-a recuperat steagul „alb-roșu” cu ajutorul liderului galeriei reșițene: ”Pentru mine doar UTA contează!”



În timpul amicalului dintre CSM Școlar Reșița și UTA, disputat în urmă cu zece zile în Valea Domanului, unul dintre suporterii „roș-albilor” din județul Caraș-Severin a fost deposedat de steagul expus pe gard de câțiva suporteri ai trupei bănățene. După publicarea materialului pe sportarad.ro, în care Ion Izvernari a subliniat valoarea sentimentală a steagului, ce nu are nimic în comun cu stindardele galeriei „Bătrânei Doamne”, liderii celor două „tifoserii” au discutat telefonic, iar Marcel Gușcă a rezolvat în cele din urmă problema.

„Sunt foarte fericit, steagul a ajuns din nou la mine. Le mulțumesc șefilor celor două galerii, Marcel Gușcă și Dani Proca, pentru implicare și rezolvarea problemei. Cu Marcel, liderul suporterilor reșițeni, chiar am fost și rămân prieten. E un om de onoare și cuvânt, ca și Dani Proca, de altfel, care m-a contactat la puține minute după apariția materialului pe site. Sunt doi lideri adevărați, așa cum toate galeriile din țară ar trebui să aibă. În rest, nu mai contează ce a fost, nu sunt supărat pe nimeni, totul e rezolvat. Pentru mine doar UTA contează!”, e mesajul lui Izvernari.

În ciuda faptului că relațiile dintre galeriile celor de la UTA și Reșița s-au răcit în ultimii ani, Guardia Rosso-Nera preferând să se apropie de cei de la Poli, dialogul și bunul simț și-au făcut treaba în acest caz și un episod nefericit a fost reparat.









5 comentarii

  1. Marcel Gusca a fost mereu un prieten al arădenilor! La baraj la Alba-Iulia cu Rocaru a fost alaturi de noi, aproximativ 40 de reșițeni au venit să susțină UTA!

    0
    0
  2. Nu m-as mai fi asteptat,sincer.Oricum,jos colopul in fata celor care au crezut intr-o reparatie macar morala,pt ca la acest nivel,etica si Fair Play-ul,sunt notiuni necunoscute unora.
    Eu nu le port pica galeriei Resitei,2-3 fara creier care au bravat,nu caracterizeaza general.(nu ultrasilor).Fiecare sustine pe cine doreste,chiar daca s-au raliat cu Poli.Motivele le cunosc ei.Imi aduc si eu aminte de barajul de la Alba Iulia,cand au venit ca sa ne sustina.
    In cazul ca trag la promovare, din patriotism local sustin echipele aradene,dar pe Resita o voi sustine imediat,apoi!
    Un episod frumos,terminat ca si in basmele romanesti.Cu bine….
    Acum,rectific:va asteptam cu drag,din pacate la Siria,resitenilor!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button